VR'da bol çığlıklı korku oyunu deneyimi!

Bir korku oyunu VR başlığıyla ne kadar dehşet verici olabilir? Cevap bol çığlıklı bu videoda...

VR, işte böyle bir şey!

Korku oyunları, etkilerini en çok ortamla bütünleştiklerinde hissettiriyorlar. HTC Vive, Oculus Rift gibi etrafınızı çevreleyen teknolojiler, kötü niyetli yaratıkları ensenizde hissetmeniz anlamına geliyor.

Valve'ın birinci kişi gözünden oynanan hayatta kalma oyunu The Brookhaven Experiment, HTC Vive'a özel geliştirilmiş bir oyun ve sizi karanlık, iğrenç canavarlardan kendinizi korumak zorunda olduğunuz korkunç bir ortama bırakıyor. Kendinizi korumak için sanal silahı ellerinizle kontrol ediyor ve canavarları tek tek indiriyorsunuz. Oyunu deneyen YouTube kanalı Karl&RenateVR'ın yayınladığı videoda oyuncunun ilk bölümü korkudan geçemediği gözleniyor.

Ekranın ikiye bölündüğü videoda sol tarafta Renate'in gördüklerini, sağda ise Renate'in gerçek hayatta nasıl göründüğünü görebiliyorsunuz. Gördükleri karşısında dehşete kapılan Renate, oyun boyunca çığlıklar atarken canavarları öldürürken ellerinin titrediği gözleniyor. Korkunun dozuna bakılacak olursa sanırız VR başlıklarının gelecekteki sürümlerinin birer sanal tuvaletle gelmesi gerekecek.

Okuyucu Yorumları