Webcamden YouTube direkt kayıt!

YouTube'un yeni uygulaması kullanıcıların webcamlerinden siteye direkt kayıt yapıyor.

Webcamden YouTube'a!

YouTube sessiz gelişimini sürdürüyor. YouTube'dan dün duyurulan yeni özellikle birlikte videoları direkt olarak webcam'den eklemek artık mümkün.

YouTube'un "Quick Capture" adını verdiği yeni özellikle birlikte video eklemek artık daha da kolaylaşıyor. Flash arabirimi kullanan yeni uygulama kullanıcının webcam'ine direkt olarak bağlanıyor ve kullanıcının iznini de aldıktan sonra kayda başlıyor. Ancak kayıtların direkt olarak siteye yapıldığı yeni uygulama ile şimdilik videolar üzerinde herhangi bir düzenleme yapılmıyor. Uygulama şimdilik sadece video kaydı yapabiliyor. Uygulamanın geliştirip geliştirilmeyeceği ile ilgili bir duyuru yapılmamasına rağmen "Quick Capture" uygulamasının daha da geliştirilerek kullanıcıların videolar üzerinde oynamalar yapabileceği hale getirilmesi beklenen bir adım olacaktır.

Halihazırda bir dev olan YouTube'un yeni özelliklerle ne kadar büyüyebileceğini şimdilik kestirmek mümkün olmasa da, video eklemenin daha da kolaylaştrılıyor olması YouTube için geleceği parlak kılıyor.

Okuyucu Yorumları