Western Digital'den 3 yeni canavar!

WD, yeni My Passport Ultra, My Passport Ultra for Mac ve My Passport Ultra Metal sürücülerini tanıttı...

Western Digital'den 3 yeni canavar!

Western Digital tarafından geliştirilen My Passport taşınabilir sürücüleri, özellikle kompakt boyutlarıyla birlikte taşınabilir sürücüler arasında fazlasıyla tercih edilen modellerden biri. Şirketten gelen yeni açıklama ise, My Passport'ların artık daha kullanışlı olacağının müjdecisi. My Passport Ultra, My Passport Ultra for Mac ve My Passport Ultra Metal olmak üzere 3 yeni sürücüsünü tanıtan WD, kompakt boyutlarda geniş kapasiteler sunuyor.

Tanıtılan 3 model de 4 TB kapasitesine sahip ve USB 3.0 desteği ile geliyor. Ancak maalesef 3 modelde de USB-C portu yer almıyor ve bunun yerine cihazlarda micro USB 3.0 portu düşünülmüş. My Passport Ultra for Mac de temel olarak Windows sürümüyle benzer olurken, elbette dosya formatı şekli Mac'lere uygun. Cihazlardan metal olan My Passport Ultra Metal, tamamen korunaklı gövdesiyle dikkat çekerken, dış kaplaması alüminyum malzemeden oluşuyor.

My Passport Ultra, My Passport Ultra for Mac ve My Passport Ultra Metal, 256-bit AES şifreleme metotlarına sahip ve böylece verilerinizin güvenliğini garantiliyor. Peki, cihazlar ne kadar? Şimdilik yalnızca 4 TB'lık My Passport Ultra satışta ve 160 dolara satın alınabiliyor. WD'nin diğer yeni sürücüleri My Passport Ultra for Mac ve My Passport Ultra Metal modellerinin ise bu yıl içinde satışa sunulması planlanıyor.

Okuyucu Yorumları