Xerox yeni keşifleriyle gündemde

Verimlilik, iş akışı ve e-dönüşüm gibi konular üzerine yeni iş yaklaşımlarının paylaşıldığı, onlarca yeni Xerox donanım ve yazılım ürününün ilk defa sergilendiği "Innovate04 Istanbul", önümüzdeki bir kaç yıla damgasını vuracak yeni ofis teknolojilerinin sergilendiği bir etkinlik oldu.

Xerox yeni keşifleriyle gündemde

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, son teknoloji ürün ve çözümleri ile yeni iş geliştirme yaklaşımlarını Innovate04 İstanbul etkinliği ile farklı sektörlerden yüzlerce kişi ve kuruluşla paylaştı. Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde 15-16 Nisan 2004 tarihlerinde arasında düzenlenen etkinlikle, Xerox Türkiye’de 15’i ilk defa 24 ‘ü ise bu yıl Türkiye’ye gelen 39 yeni ürün ve çözümü birarada sergiledi.

Innovate04 İstanbul’da, verimlilik, karlılık, iş akışı ve e-dönüşüm konularında düzenlenen seminerlerle yeni iş yaklaşımları katılımcılara sunuldu. Innovate04 İstanbul’da küçük ev-ofislerden, eğitim ve finans sektörüne, sigortacılıktan beyaz eşya sektörüne çok farklı alanların ihtiyaçlarını karşılayacak onlarca farklı Xerox donanım ve yazılım çözümleri de tanıtıldı.

Xerox’un Innovate04 İstanbul etkinliğinde sergilediği ürünler arasında ev ve küçük ofisler yönelik, uygun fiyat ve performansları ile ön plana çıkan siyah beyaz ve renkli lazer yazıcılar yer alıyor. Orta ve büyük ölçekli ofisler için birden çok fonksiyonu üzerinde bulunduran renkli ve siyah beyaz dijital ofis ürünleri, iş akışınızı hızlandıran aynı anda birden fazla iş yapabilen yüksek kapasiteli dijital sistemler, siyah beyaz ve renkli plan ve proje baskısı yapan mühendislik çözümleri bulunuyor.

Innovate04’de ayrıca bir kaç dakika içinde, dijital kitap ve dergi basabilen sistemler ile çeşitli iş akışı, doküman yönetimi, dijital arşivleme ve doğrudan pazarlama gibi konularda çalışan 10 ayrı yeni ofis yazılımı da tanıtıldı. Saatteki hızları 840 sayfadan 10800 sayfaya ulaşabilen renkli siyah beyaz değişken veri baskı sistemleri ile üretim sektörüne yönelik fatura, kullanım klavuzu ve kredi kartı ekstresi basabilen yüksek kapasiteli baskı sistemlerinin tanıtıldığı Innovate04 İstanbul, Türkiye’de teknoloji sektöründe aynı anda en çok ürünün tanıtıldığı etkinlik olma özelliği de taşıyor.

Okuyucu Yorumları