Xiaomi Redmi Note 7'yi İlk Kez Değerlendirdik!

Xiaomi, Türkiye'deki İlk Ürün Lansmanında Redmi Note 7'yi tanıttı. Etkinlikte Redmi Note 7'yi değerlendirdik. İşte Redmi Note 7 ön incelemesi!

Redmi Note 7'yi denedik!

Xiaomi, Redmi Note serisinin en yeni modeli Redmi Note 7'yi Türkiye'de teknoloji tutkunlarına duyurdu. Etkinlikte biz de CHIP Online olarak yer aldık ve lansmandan sonra kısaca Xiaomi Redmi Note 7'nin neler sunduğunu intibada sizlere aktardık. Xiaomi Redmi Note 7 ön inceleme videosunu hemen yukarıda izleyebilirsiniz.

Redmi Note 7 Özellikleri

Redmi Note 7, serinin geniş ekran ve mükemmel batarya ömrüne sahip olma geleneğini sürdürüyor ve akıllı telefon fotoğrafçılığını bu fiyat aralığında yeni bir seviyeye taşıyor.

Redmi Note 7- Yepyeni bir tasarım

Redmi Note 7, Redmi serisindeki tasarımdaki en büyük değişime işaret ediyor ve Corning Gorilla Glass 5 ile kaplı ön ve arka kısımlarla yeni bir premium stil yaratıyor. 19.5: 9 Dot Drop ekran, 6,3 cm çaprazlama ve FHD + çözünürlüğe sahip Redmi Note 7 ekranının yüksek piksel yoğunluğu ve doğru renkleri (% 84 NTSC renk gamı), sınıfındaki en iyi görsel deneyimlerden birini sunuyor.

Düşük ışıkta bile muhteşem fotoğraflar

Redmi Note 7, 48 milyon fiziksel piksele sahip Samsung ISOCELL Bright GM1 arka aydınlatmalı CMOS sensörünü destekliyor. Xiaomi, Redmi Note 7'nin en son AI (yapay zeka) özelliklerine sahip kameraları, Xiaomi'nin bir başka amiral gemisi Mi MIX 3 ile birlikte sunulan gece modu özelliğini, AI sahne tespitini, AI güzelleştirme modunu ve AI portre modunu bir arada kullanıyor.

Yüksek performans ve batarya ömrü

Redmi Note 7, 2.2GHz maksimum saat hızıyla Qualcomm Snapdragon 660 AIE SoC tarafından destekleniyor. Bu özellik oyun oynarken ve veri indirirken en yüksek performansı sağlıyor. Redmi Note 7, 4000mAh büyük bataryasıyla kullanıcılarına bir günlük batarya ömrü sunuyor. USB Type-C portu ile şarj edin ve Qualcomm Quick Charge 4 desteği sayesinde daha kısa şarj sürelerinin keyfini çıkarın. Redmi Note 7 ayrıca televizyon veya klima gibi çok sayıda ev aletini kontrol edebilen bir IR içeriyor. Buna ek olarak, daha yüksek ve daha kaliteli ses için Smart PA sesi de destekliyor.

Dayanıklılık için Üretildi

Redmi Note 7 tüm süreçlerde dayanıklılığı odağına alıyor ve kullanıcılara uzun süreli kullanım vadediyor. Cihaz ön ve arka kısımda yer alan Gorilla Glass 5 özelliği ile düşmeye ve darbelere karşı son derece dayanıklı... Redmi Note 7, gövdedeki güçlendirilmiş köşeleri ve su geçirmez contalarla üstün bir koruma ve sağlamlık sunuyor.

Redmi Note 7 Fiyatı

Redmi Note 7, 29 Mart'tan itibaren Redmi Note 7 Yetkili Mi Mağazaları, Teknosa, MediaMarkt, Vatan, Amazon ve Hepsiburada'dan satışa çıkıyor. Cihazın 4GB + 64GB modeli 1.999 TL; 4GB + 128GB modeli ise 2.349 TL ile satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları