Yeni Bildirim Merkezi'nden detaylar!

Windows 10'un yenilenen Bildirim Merkezi neler sunuyor? Heyecan veren yenilikler, haberimizde...

Bildirim Merkezi yenileniyor!

Microsoft'un Build 2016 konferansından yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bu sefer Windows 10'un büyük "Anniversary Update" güncellemesiyle gelecek olan yeni Bildirim Merkezi kendini gösterdi.

Yeni Bildirim Merkezi'nin "kart" arayüzünü kullanacağını dün öğrenmiştik. Bu konuda bir değişiklik olmasa da, görünümün biraz daha temiz olacağı anlaşılıyor. Yeni Bildirim Merkezi, Windows 10'lu PC'lerde ve telefonlarda yer alacak ve her ikisinde de aynı görünecek. Android kullanıcıları için de iyi bir haber var: Android uyarılarınız, Bildirim Merkezi'nde listelenecek; böylece Cortana'nın cihazlarınız arasında köprü kurma görevi güçlendirilmiş olacak.

Yeni Bildirim Merkezi'nden detaylar!

Elbette bunun için Android'li telefonunuza Cortana'yı yüklemiş olmanız ve onu Windows 10'lu tüm cihazlarınızda etkin hale getirmiş olmanız gerekiyor. Uyarılarınızın birden fazla yerde görünmesinin kafanızı karıştıracağını düşünüyorsanız; durumun böyle olmayacağını söyleyelim. Bildirim Merkezi bulut üzerinden eşitlendiğinden bir cihazda sildiğiniz uyarı, diğerinden de kaldırılmış olacak.

Yeni Bildirim Merkezi'nden detaylar!

Bildirim Merkezi, daha zengin bilgiler içeren küçük araçlar da gösterebilecek. Bu uyarılar etkileşimli olacak; yani bildirimle Bildirim Merkezi üzerinden direkt olarak iletişim kurabileceksiniz.

Yeni Bildirim Merkezi, bu yaz yayınlanması planlanan Anniversary Update ile birlikte gelecek.

Okuyucu Yorumları