Teknik destek farkı

Piyasada fiyatına göre en çok özelliği bir arada sunan nadir medya oynatıcılardan biri.

CHIP Online Notu 85
  • Uygun fiyat

Akortek bilişim tarafından ülkemize getirilen Dark'ın yeni modeli Mini Mania özellikle fiyatı ile çoklu ortam medya oynatıcıları satın alınabilir seviyeye getiriyor. Adından da anlaşılabileceği gibi Mini Mania, firmanın daha önce incelediğimiz Media Mania ürününden daha ufak boyutlara sahip. Buna karşın ürünün diğer modelden tek eksiği sabit disk yuvasının yer almaması. Öte yandan USB üzerinden bağlanan harici sabit disk, USB bellek, hafıza kartı, DVD sürücü, kablolu veya kablosuz ağ üzerinden istediğiniz içeriği oynatabiliyorsunuz. Tüm bunlara ek olarak yine Dark'ın Combo Dual Docking Station ürününü de bu cihaza bağlayabiliyorsunuz. Bu sayede eğer iki adte 2 TB'lık diskiniz varsa toplamda 4 TB'lık bir içeriği kolayca Mini Mania'nın hizmetine sunabilirsiniz. Piyasadaki rakiplerinin aksine Akortek bilişim'in kullanıcılardan aldığı dönütler ışığında Firmware güncellemelerini hazırlaması ve ürünle ilgili sorularınız için bir forum açması takdire şayan bir hizmet.

Özetle

Rakiplerine ek olarak Torrent desteği de sunan Mini Mania, sunduğu performansa karşın uygun fiyatı ile dikkat çeken bir ürün.

Alternatifleri

Eğer medya oynatıcınızın dahili bir sabit diski olsun istiyorsanız firmanın Media Mania cihazına göz atmanızda fayda var.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Dark Mini Mania Kablosuz
Ürün Markası Dark
CHIP Online Notu
85
Görüntü çıkışları HDMI (v1.3), YPbPr, CVBS (kompozit)
Ses çıkışları CVBS (kompozit), SPDIF, HDMI
Diğer bağlantılar 2x USB, 10/100Mbit Ethernet
Kablosuz bağlantı USB Adaptör 802.11n
Boyutlar ve ağırlık 150 x 110 x 29 mm, 248 g
Ortam desteği H.264, MKV, AVI, MPEG, DivX, ISO
Okuyucu Yorumları