Epson’un Profesyonel Çözümü

Epson yeni modeli PhotoPC 3100Z ile yeni bir standart oluşturmaya kararlı. Yüksek çözünürlüklerde iyi bir fiyat/performans oranı elde etmek isteyen Epson, bu konuda başarılı olmayı başardı.

Epson Photo PC 3100Z İnceleme
CHIP Online Notu 81

3.3 megapiksellik bir çözünürlük ile kullanıcının karşısına çıkmayı başaran Epson enterpolasyon yöntemi ile 4.8 milyon piksele çıkabiliyor. Bu kameranın görünüşü profesyonel kameralara benziyor. Ayrıca bununla da kalmıyor profesyonel kameralarının sunduğu fonksiyonları sunuyor. Örneğin, 3X dijital zum, filtreleme fonksiyonu ve ikinci bir flash yuvası gibi özelliklere sahip. 16 MB belleğin yetersiz olduğunu düşünen kullanıcılar, bellek yuvasına daha geniş kapasiteli bellekler takabilirler. PhotoPC 3100Z'in çekilen resimlere "print" komutunu veren bir DPOF düğmesi var. Bu düğme sayesinde, kameradaki bellek çıkartılıp bir Photo yazıcısına takıldığında, otomatik olarak resimler basılmaya başlıyor.

Özetle

Bu kamera diğer dijital kameralar arasından sıyrılıp, kendisini fark ettirtiyor. Örneğin, profesyonel kullanıcılar da düşünen Epson, ekstradan bir flash yuvasına sahip olmasına rağmen harici objektifleri de destekliyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Epson Photo PC 3100Z
Ürün Markası Epson
CHIP Online Notu
81
Okuyucu Yorumları