Karşınıza çıkabilecek en rahat Bluetooth kula

Otomatik kablo sarma sistemi, aynı anda iki telefonla eşleşebilme, sekiz saat konuşma süresi ve dah

Ttec Makaron İnceleme
CHIP Online Notu 79
  • Kullanışlı tasarım
  • Uygun fiyat

Bluetooth kulaklık kullanmanın birçok avantajı var: Sağlık açısından değerlendirdiğimizde telefonunuz, konuşma sırasında beyninize mümkün olan en fazla uzaklıkta olmalı. Trafik konusunu ele alacak olursak, polisler telefonla konuştuğunuzu görürse anında ceza yazıyor. Aynı zamanda trafikte telefonla konuşmak kendi canınıza ek olarak diğer sürücüleri de tehdit etmekle eşdeğer. Öte yandan elleriniz dolu olarak çalışmanız gerekiyorsa yine kulaklık kullanmak size büyük avantajlar sağlayabilir. Eğer halen bir Bluetooth kulaklığa sahip olmadıysanız size güzel bir önerimiz var: Ttec Makaron!

Ttec Makaron uygun fiyatlı ve kendine has tasarımı olan bir ürün. Bildiğiniz gibi Bluetooth kulaklıklar genel olarak iki farklı tasarıma sahip. Tamamen kulakta olanlar ve yakaya tutturularak kulağa kabloyla uzananlar. Ttec Makaron ise otomatik olarak sarılan bir sisteme sahip ve böylece kullanıcıların telefonla konuşmadıkları zamanlarda kablolarla boğuşmasını engelliyor. Kullanım için öncelikle Ttec Makaron'u klipsi ile elbisenize tutturmalısınız. Telefonunuz çaldığında veya konuşmanız gerektiğinde kulaklığı tutarak kulağınıza götürebilirsiniz. Gövde içinde sarılı bulunan kablo böylece uzayacak. Görüşmeniz bittiğindeyse ana ünite üzerindeki tuşa basarak kablonun sarılmasını sağlayabilirsiniz. Üründe tercih edilen kulaklık kulak içine giren yapıda ve güzel bir izolasyon sağlıyor. Farklı kulak tiplerinde kullanım için farklı silikon uçlar da kutuya dahil edilmi,ş durumda.

Kulaklık tam yedi farklı cihazla eşleşebiliyor ancak aynı anda kullanım isteniyorsa iki cihaz devreye alınabiliyor. İki farklı telefona gelen çağrıları doğrudan Ttec Makaron'a yönlendirmeniz hayatınızda büyük kolaylık sağlayabilir. Ana ünite üzerinde bağlantı durumunu gösteren bir LED var. Akıllı tuşu kullanarak hem eşleştirme, hem de çağrılarla alakalı yönetimi kontrol edebilirsiniz. Çağrıyı tek tuşla kabul edebilir ve aynı tuşla reddedebilirsiniz. Ses açma ve kısma tuşlarına yer verilmiş olması da önemli bir özellik. Ttec Makaron son aranan numarayı otomatik olarak tekrar arama ve son eşleşen cihazları otomatik olarak tanıyabilme gibi detaylar da sunuyor. Kutusundan prize bağlanan bir şarj cihazıyla gelen -USB üzerinden değil- Ttec Makaron'un 180 saat bekleme ve sekiz saat görüşme yapabildiğini de belirtelim.

Özetle

Ttec Makaron pratik bir ürün. Bluetooth kulaklıklarla sorun yaşayanlar ve bir türlü kullanmaya alışamayanların sevebileceği gibi üretilmiş. Kablosunun uzatılması sayesinde kolaylıkla kullanabilir ve sonrasında tek tuşla kulaklığı ana üniteye geri sardırabilirsiniz. Aynı anda iki telefonla eşleşebilme ve sekiz saatlik kesintisiz görüşme süresi de dikkat çeken detaylar arasında.

Alternatifleri

Piyasada birçok Bluetooth kulaklık mevcut ancak Ttec Makaron'un tasarım olarak tüm rakiplerinden ayrıldığını söyleyebiliriz. Teknik yönden benzerleri olsa da Ttec Makaron'un tek başına tasarımı bile, onun tercih sebebi olması için geçerli bir neden.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Ttec Makaron
Ürün Markası Ttec
CHIP Online Notu
79
Bekleme Süresi 180 Saat
Konuşma Süresi 8 Saat
Tasarım Klipsli + Makaralı
Okuyucu Yorumları