Pili dört gün dayanan ZenWatch 2 geliyor!

Pil ömrü ile Apple Watch'u utandıracak, yeni bir Android'li bomba daha patladı!

Pil ömrü mü dediniz?

Pili bir gün zor dayanan akıllı saatler sizi saat fikrinden soğutuyorsa, Asus'un yeni ZenWatch 2'si çözümünüz olabilir. Tayvan merkezli firmanın iddiasına göre ZenWatch 2, tek şarjla dört gün açık kalabiliyor.

Asus, ZenWatch'un devamı olacak prototipi Pazartesi günü Computex teknoloji fuarında gösterdi. Saat henüz tamamlanmadığından firma, fiyat ve çıkış tarihi gibi bilgilerden bahsetmiyor. Apple Watch'ta olduğu gibi metal bir taçla gelen saat, 49mm ve 45mm'lik, sırasıyla erkeklere ve bayanlara yönelik iki farklı model olarak ortaya çıkacak. Üç farklı paslanmaz çelik kasa rengiyle gelecek olan cihaz, 18 farklı kayış ve renk kombinasyonu sunacak.

Android Wear'la çalışacak olan ZenWatch 2'nin en çekici özelliği, gövdesinin arkasına yapışan kablolu manyetik şarj cihazı olacak. Selefinin yaklaşık 2 katı daha uzun pil ömrü sunacağı söylenen saat, bir Asus yetkilisinin söylediklerine göre tek şarjla 3-4 gün ayakta kalabilecek. Gövdenin arka tarafında takılan isteğe bağlı pil ise saatin pilini yarım gün uzatabilecek. Ancak bu aksesuar, saatin sadece erkek sürümüne özel olacak.

Pili dört gün dayanan ZenWatch 2 geliyor!

ZenWatch 2, Asus'a göre ilk saatte de bulunan Wellness uygulamasının geliştirilmiş sürümüyle kullanılacak sensörlerle gelecek. Asus, bu sensörlerin detaylarını şimdilik vermiyor.

Üçüncü çeyrekte piyasaya sürülecek ZenWatch 2 hakkında daha fazla detayın Eylül ayında Almanya'da yapılacak olan IFA fuarında ortaya çıkması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları