Rockstar Klasiği "Bully" iOS ve Android'e Geldi!

Yılların eskitemediği oyunlardan biri daha, artık App Store ve Google Play'de oyuncuları bekliyor!

Efsane oyun, iOS ve Android'e geldi!

Rockstar'ı düşündüğümüz zaman aklımıza ilk gelen oyunlar Grand Theft Auto serisi veya Red Red Dead Redemption'dır. Mükemmel oyunlar olsalar da, PlayStation 2 çağından kalmış bir klasiği unutmak mümkün değil: Bully.

Jimmy Hopkins'in Bullworth Akademisi'ndeki maceraları büyüleyici ve "yaramazdı", sınıftaki mini oyunlarla şakalar ve iyilikler harmanlıyordu.

Ve şimdi bu oyun, orijinal sürümünden on yıl sonra Android ve iOS'a geldi. Yeni ışıklandırma, doku ve karakter modellerin yanı sıra Scholarship Edition sayesinde ekstra sınıflar, görevler ve karakterler de bizleri bekliyor.

Mobil Grand Theft Auto sürümlerindeki gibi, zorlu ekran üstü kontrollerle başa çıkmak zorunda kalacaksınız. Oyun dokunmatik ekranlar için tasarlanmamıştı, bu yüzden yumruklar ve sapan arasında geçiş gerçek bir sıkıntı olabiliyor. Ancak, iOS uygulamasıyla bağımsız bir kontrolcü kullanabilirsiniz - özellikle evde oynuyorsanız...

Bully: Anniversary Edition aynı zamanda "Friend Challenges" adlı yeni bir çok oyunculu mod ile geliyor. Burada bir kurbağa anatomisini incelemek, kelime sorunlarını çözmek veya oyun içi arcade adı ConSumo ile geri dönmek için yarış yapabilirsiniz.

Uygulamanın fiyatı 18.99 TL ve App Store ya da Google Play üzerinden satın alınabiliyor.

Okuyucu Yorumları