Samsung Gear S2'ye güncelleme geldi

Samsung'un popüler cihazı güncellemesine kavuştu! İşte yenilikler...

Samsung'tan güncelleme!

Samsung'un geçtiğimiz aylarda IFA'da tanıttığı yeni akıllı saati Gear S2, henüz her yerde satışa sunulmuş değil. Ülkemizde yaklaşık 1000 liradan satışa sunulan Gear S2, klasik saat görünüme yakın durmasıyla akıllı saatlerin dijitalliğine mesafeli duranları da kendine çekecek gibi görünüyor. Gear S2'yi almayı düşünen veya henüz almış olanları ilgilendirecek haber ise, Gear S2'nin aldığı yeni güncellemeye ilişkin. Şimdilik yalnızca Güney Kore'ye sunulan güncelleme yeni özellikleri getiriyor.

Güncellemeyle gelen yeniliklerden biri, uygulamaların otomatik açılmasını sağlıyor. Gear S2'deki saat halkasını çevirerek arabirimde uygulamalar arasında dolaşırken, bir uygulama üzerinde nispeten daha uzun süre kalırsanız, o uygulama otomatik olarak açılıyor. Yani ekstradan saatin ekranına dokunmak zorunda değilsiniz. Yine bir başka yenilikse, bağlantılar menüsünde yer alıyor. Artık saatiniz ile telefon arasındaki iletişim koptuğunda bildirim almak mümkün.

Güncellemeyle beraber Gear S2'ye yeni saat arayüzleri de ilave edilmiş. Ayrıca ekran bekleme süresi olarak 15 saniye, 30 saniye, 1 dakika ve 5 dakika gibi seçenekler de artık mevcut.

Okuyucu Yorumları