Yüksek standartlarda dayanıklılık ve üstün performans

ASUSPRO BU203 dizüstü bilgisayarlar üstün performans ve mobilite özellikleri ile kurumsal kullanıcıların tüm beklentilerine cevap veriyor.

Asus'tan yeni dizüstü bilgisayar

ASUS'un, profesyoneller için tasarladığı ASUSPRO serisi BU203 dizüstü bilgisayarlar, şık ve hafif tasarımı, yüksek standartta dayanıklılık ve performansı ile özellikle ofis dışında , hareket halinde çalışması gereken, sık seyahat eden kurumsal kullanıcılar için tasarlandı.

MIL-STD 810G askeri sağlamlık standartına sahip ASUSPRO BU203, bir dizi zorlu ASUS testinden de başarı ile geçmiştir. Ürün, daha güçlü menteşesi ile standart dizüstü bilgisayarlarla mukayese edildiğinde 20.000 kez daha fazla açılıp kapanır, basınca %20 daha dayanıklıdır ve standart dizüstü bilgisayarlara göre 2 kat daha fazla yüksekten düştüğünde bile zarar görmez. Skylake 15W (IntelR Core™ i3/i5/i7) İşlemci ve vPro (isteğe bağlı) ile donatılan dizüstü bilgisayar, 16 GB'lık diğer bilgisayarların aksine 20 GB'a yükseltilebilen belleği sayesinde IT yatırımlarınız için daha yüksek yatırım getirisi elde etmenize olanak sağlar. 3 hücreli 49W değiştirilebilir Li-Polimer bataryası, özellikle ofis dışında ya da seyahatte iken rahatça çalışabilmeniz için 8 saatlik pil ömrüne sahiptir.

İş hayatındaki diğer önemli noktalardan biri olan veri güvenliği, ASUSPRO BU203'de birkaç farklı yöntemle güvence altına alınır, IntelR vPro işlemcisi sayesinde, IT personeli sorunlarınızı uzaktan belirler ve onarabilir, parmak izi tarama özelliği ise kullanıcı haricindeki kişilerin verilere ulaşımını engeller ve oturum açma süresini kısaltır, ürünün BIOS'unda yerleşik olarak bulunan Absolute Persistence modülü, Absolute Computrace güvenliğinden faydalanmanızı sağlar. TPM modülü (Trusted Platform Module) (isteğe bağlı) ise verileri şifreleyen, anakarta entegre bir donanım yongasıdır. Hassas bilgilere ulaşmak için parola ve şifreleme anahtarlarını ele geçirmeye çalışan yetkisiz kişilerin oluşturduğu riskleri en aza indirir. Akıllı kart okuyucu ise veri depolama ve uygulama işlemleri için kullanıcıların doğru biçimde belirlenmesini ve kimliklerinin doğrulanmasını sağlar.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra ASUSPRO BU203, tam boy aydınlatmalı klavyesi, ergonomik SensePoint ve düğme tasarımları, smart gesture desteği ve Win10 Cortana kişisel asistan özelliği sayesinde kullanıcılara keyifli bir kullanım deneyimi sunar.

ASUSPRO BU203 kullanımınızı kolaylaştıracak bir dizi özelliğe de sahiptir. Ofis dışındayken dizüstü bilgisayarınız ile ilgili problemleri kolayca halledebilmeniz için ürünün arkasında bulunan servis kapağı bir tornavida ile açılır, bu sayede karşılaştığınız sorunları kolayca çözümleyebilirsiniz. ASUSPRO Docking Station sayesinde çevre birimlerini, güç kablosu ve adaptörleri kolayca takıp çıkarabilirsiniz, USB 3.0 ile hızlı şarj olan ürün, kullanımınız için hep hazır bekler, Wake-on-LAN ve Wake-on-WLAN desteği sayesinde MIS'in uzaktan uyanmasını, açılmasını, LAN veya kablosuz LAN aracılığıyla bekleme modundan çıkmasını destekler. Tüm bu özellikleri nasıl yönetirim diye düşünmeyin ASUS Business Manager yazılımı ile dizüstü bilgisayarınızın tüm özelliklerini kolayca yönetebilirsiniz.

ASUSPRO İş Geliştirme Müdürü Tolga Özdil "Günümüzde çalışma şartları çok değişti artık bir çok çalışan sıkça seyahat ediyor ya da ofis dışında toplantıdan toplantıya gidiyor. BU203 özellikle bu kullanıcıların en rahat şekilde çalışması için gereken ihtiyaçları en ince detayına kadar düşünülerek tasarlandı, her şeyden önce sağlamlık ve veri güvenliği konusunda son derece iddialı olan ürün, performansı ve kullanımı kolaylaştıran özellikleriyle, alışılmış ürünlerden çok farklı. " dedi

ASUSPRO BU203 dizüstü bilgisayarlar yetkili ASUS dağıtıcıları tarafından 3 yıl sınırlı garanti ile satışa sunulmaktadır.

Okuyucu Yorumları