Videoları kablosuz olarak TV'nize aktarın.

Multimedya içeriklerinizi tek merkezden kablosuz olarak akıllı telefon ve televizyonunuza aktarın.

AirTies Air 4742 İnceleme
CHIP Online Notu 94
  • 600 + 300 Mbps hız desteği
  • Kurulum ve kullanım kolaylığı
  • Fiyatı caydırıcı olabilir

Geçtiğimiz yıl ConnectedWorld.TV Awards etkinliğinde Ev Ağı kategorisinde "En İyi" ödülüne layık görülen AirTies'ın ödüllü ürünü Air 4742, Dünya'nın ilk entegre 600 + 300 Mbps hızında kablosuz ağ performansı gösteren Çift Band Kablosuz Medya Sunucusu olmasıyla dikkat çekiyor. Aynı anda IPTV, Smart TV, tablet ve akıllı telefonunuza kablosuz medya aktarımı sağlayabilen Air 4742, 2.4 GHz ve 5 GHz bantlarını destekliyor. 4 x 4 802.11n MIMO özelliğine sahip kablosuz bağlantı sunabilmesi ile cihaz, özellikle gerçek zamanlı video aktarımları için komple bir çözüm niteliğinde. Ayrıca yine Air 4742'nin 4 HD, 4 de SD kalitede videoyu aynı anda kablosuz olarak aktarabildiğini de belirtelim.

Parlak piyano beyazı gövde rengiyle oldukça hoş bir tasarıma sahip olduğunu rahatlıkla belirtebileceğimiz Air 4742'nin ön kısmında yalnızca tek tuş ile güvenli kurulum yapabileceğiniz WPS butonu bulunuyor. Arka kısmında ise bulundurduğu 4 Ethernet bağlantı noktasının yanında iki USB girişine de yer veren Air 4742'nin bu USB girişlerini kullanarak USB diskinizdeki içerikleri çevre birimlerle rahatlıkla paylaşabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra cihazın arka kısmında bir reset butonu, güç bağlantı girişi, WLAN On/Off butonu ve güç tuşu dışında başka bir birime yer verilmiyor.

Air 4742, USB diskinizdeki içerikleri paylaştırabilmesinin yanı sıra göstermiş olduğu BitTorrent Client desteği ile bilgisayarınızın açık olmasına gerek duymadan BitTorrent dosyalarınızı direkt olarak USB diskinize indirebiliyor. Torrent dosyalarınızı yönetmeniz durumunda elbette bilgisayar başında olmanıza gerek yok. Android işletim sistemli akıllı telefonunuz veya tabletinize indireceğiniz Remote BitTorrent Client uygulamasını kullanarak kolaylıkla Torrent dosyalarınıza erişebiliyorsunuz. Aynı işlemi BitTorrent Remote internet sitesinden gerçekleştirebilirsiniz.

Özetle

Aynı anda hem kablosuz hem de kablolu internet erişimine sahip olmak ve sahip olduğunuz medya içeriklerini HD TV'nizde kablosuz olarak görüntülemek için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Alternatifleri

Dünya'nın ilk entegre 600 + 300 Mbps hızında kablosuz ağ performansı göstermesi ve 5 GHz bandını desteklemesiyle rakiplerine tercih edilebilir. Ancak cihazın sahip olduğu özelliklere bağlı olarak artan fiyatı caydırıcı olabilir.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli AirTies Air 4742
Ürün Markası AirTies
CHIP Online Notu
94
Standart 802.11n
Hız 300 + 600 Mbps
Ethernet 4 adet
USB 2 adet
DLNA Var
Okuyucu Yorumları