Uygun fiyatlı CD yazma araçları paketi

Pinnacle'ın Instant CD/DVD yazılımı, birçok şeyin bir araya toplandığı bir yılbaşı sepeti gibi. Bu araç koleksiyonuna, kullanışlı ve temiz bir arayüz üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Arabirim size gerçekleştirebileceğiniz tüm işlemleri bir liste şeklinde sunuyor ve seçtiğiniz uygulamayı çalıştırıyor.

PINNACLE INSTANT CD/DVD 8 İnceleme
CHIP Online Notu 74

Burada seçenekler dört ana başlık altında toplanmış: Ses ve video içeriğinin hazırlanması, ardından da CD ve DVD’lerin yazılması. Ancak DVD oynatıcı ve temel disk yazma araçları gibi özellikler zaten sahip olduğunuz donanımlar ile birlikte sağlandığı için, çok da gerekli değil. Burada en yararlı araç Instantwrite seçeneği. Bu şekilde sadece sürükle bırak ile dosya kopyalanması mümkün oluyor. Instantcopy ise disklerin çoğaltılması için pratik bir araç olarak karşımıza çıkıyor. Diğer bir araç olan Instantaudio MP3 oynatıcı da standart MP3 hazırlama ve kodlama seçenekleri sunuyor. Bu özellik “fuzzbox” ve “grungelizer” gibi eğlenceli ses efektleri ile de zenginleştirilmiş. Kendi kompozisyonlarınızı oluşturmak için kullanabileceğiniz 16 kanal destekli mikser yazılımı olan Instantmusic ise yazılım paketine renk katıyor.

Özetle

Her şeyden biraz içeren yazılımlar bazı kullanıcılar için çekici gelmeyebilir. Ancak bu fiyata Instant CD/DVD 8, CD yazma ile çok fazla haşır neşir olanlar için ideal bir seçim olacaktır.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli PINNACLE INSTANT CD/DVD 8
Ürün Markası Pinnacle
CHIP Online Notu
74
Okuyucu Yorumları