Tt eSports Shock: Arkadaki gözünüz

Mükemmel ses kalitesi

Tt eSports Shock İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Editörün seçimi

Özellikle de FPS oyuncuları kaliteli bir kulaklığın ne denli önemli olduğunu bilirler. Counter-Strike: Source gibi seslerin büyük önem taşıdığı oyunlarda rakibinizin konumunu sesin geldiği yöne göre kolayca belirleyebilir ve ondan hep bir adım önde olabilirsiniz. Thermaltake'in siber atletler için yarattığı yeni markası Tt eSports'un Shock kulaklığı da sunduğu çevresel ses ile tam da bu noktada yardımınıza koşuyor. Öte yandan bu tür oyunlardaki bir başka önemli nokta da takım oyunun olduğu için takımınız üyeleriyle sürekli iletişim haline olmak şart. Bu bağlamda da gürültü önleyici mikrofonu ile Shock, çevresel sesleri bloke ederek takımınızdakilerin sadece sizin sesinizi duymasını sağlıyor. Yine esnek bir yapıya sahip olan bu mikrofonu kullanmak istediğiniz yakınlığa rahatça ayarlayabilmeniz ve en iyi ses kalitesini yakalamanız da mümkün. Kulaklığı kaplayan kadife yastık ise
Mümkün olan en iyi bas yoğunluğunu sağlıyor. Kullanım rahatlığına da önem veren Thermaltake, kulaklığın saatlerce kafanızda durduğunda rahatsızlık vermemesi için kafa bandını da eksik etmiyor. Son olarak ürünün ses kalitesinin de mükemmel olduğunu belirtelim.

Özetle

Altın kaplama bağlantı noktaları, mikrofon iptal düğmesi ve esnek yapısıyla uzun süre rahatça kullanabileceğiniz başarılı bir kulaklık.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Tt eSports Shock
Ürün Markası Thermaltake
CHIP Online Notu
85
Sürücü 40 mm çaplı sürücü
Frekans aralığı 20Hz~20KHz
Hassasiyet 114dB ± 3dB @ 1KHz
En fazla giriş 100 mW
Kablo uzunluğu 3m
Bağlantı ucu 2 adet 3.5 mm'lik jak
Okuyucu Yorumları