Tek tıkla Windows optimizasyonu

TuneUp Utilities’in 2004 sürümünün Shareware versiyonunu artık ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Program, yeni sistem bakım seçenekleri sayesinde Windows bilgisayarlarını tek bir tıklama ile optimize edebiliyor. Örneğin, bu sayede sabitdiskteki geçici dosyaları silebiliyor veya Kayıt Defteri’ndeki k

Tek tıkla Windows optimizasyonu

Üreticilerin açıklamasına göre bu performans aracı Windows 2000 ve XP’nin Kayıt Defteri veritabanını da düzenleyerek daha yüksek performans elde edilmesini mümkün kılıyor. Araç, daha önceki versiyonuna kıyasla toplam 400 daha fazla hatayı Kayıt Defteri’nden kaldırabiliyor. Entegre MemOptimizer ise hafızada daha fazla boş alan bulunmasını sağlıyor.
Göze çarpan diğer bir yenilik ise Windows XP altında tüm pencerelerin görünümün değiştirilmesine imkan tanıyan WinStyler fonksiyonu. Ayrıca TuneUp Utilities, kullanıcın masaüstü simgelerini değiştirmesine veya tüm arayüzü yeniden tasarlamasına imkan tanıyor.

TuneUp Utilities 2004’ün tam sürümü yaklaşık 35 Euro’dan satılıyor. Ayrıca sahip olduğunu eski sürümü 20 Euro karşılığında güncelleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları