30 fotoğraf baskısı sadece 3 TL...

Media Markt'ta 30 adet fotoğraf baskı sadece 3TL. İşte Media Markt'ın çok ses getirecek o kampanyası

Fotoğraf baskı kampanyası!

Media Markt, 30'uncu kuruluş yıl dönümünde tüketicilerine özel bir kampanya daha hazırladı. Kampanya kapsamında, 14 – 21 Haziran tarihleri arasında tüm Media Markt Mağazaları'nda 30 adet fotoğrafın baskısı sadece 3 TL olacak.

Dijital kameralarınızda silmeye kıyamadığınız en güzel karelerinizi en düşük fiyat ve üstün kalite ile basacak olan Media Markt, bu kampanya ile tüm güzel hatıralarınızı tekrar canlandıracak.

Elektronik perakendeciliği sektöründe Avrupa'nın 1 Numaralı elektronik ürün mağazalar zinciri Media Markt, 30. yıldönümüne özel başlattığı kampanya dahilinde 14 – 21 Haziran tarihleri arasında 30 fotoğraf baskısını sadece 3 TL' ye fotoğraf tutkunlarına sunacak. Media Markt'ın 30. kuruluş yıldönümü kapsamında başlattığı fotoğraf baskı kampanyası, kampanya süresince tüm mağazalarda geçerli olacak.

En güzel kareleriniz en düşük fiyata elinizde...

En güzel kareleriniz en düşük fiyata elinizde...

Dijital kameralarınızda yıllardır biriken anılarınızı, en güzel karelerinizi en düşük fiyat ve üstün kalite ile elle tutulur hatıralara dönüştürme fırsatı sunan kampanya ile Media Markt, 30. kuruluş yılında fotoğraf severleri de unutmadığını gösteriyor.

Media Markt, 30 yıldır en iyi markaları, en düşük fiyatlar ve kaliteli hizmetle buluşturuyor

Bu yıl kuruluşunun 30. yıl dönümünü kutlayan Media Markt, en iyi markaları, en bol seçenek, kaliteli hizmet ve en düşük fiyatlar ile buluşturmaya kesintisiz olarak devam ediyor.

Media Markt mağazaları, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan film DVD, müzik CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar birçok ürün çeşidi ile tüketicilerine hizmet veriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları