Adobe Creative Suite 3 (CS3) aramızda

Adobe Systems, piyasa lideri ürün serilerinden oluşan Creative Suite 3 paketini duyurdu.

Karşınızda Adobe CS3!

Adobe Systems Incorporated, devrim niteliğinde birleştirlmiş, piyasa lideri tasarım ve geliştirme araçlarından oluşan Creative Suite 3 ürün ailesini tanıttı.

Yeni Creative Suite 3 serisinde Adobe ve Macromedia firmalarının; baskı, web, mobil, interaktif, film ve video üretimi alanlarında kullancılara en geniş yelpaze gümüş tepside sunuluyor.

Yeni Creative Suite 3 serisinin tam 6 paketi bulunuyor. Adobe Creative Suite 3 Design Premium ve Design Standard, Adobe Creative Suite 3 Web Premium ve Web Standard, Adobe Creative Suite 3 Production Premium ve bütün 12 ürünün bir arada bulunduğu, şimdiye kadar yayınlanmış olan en kapsamlı yaratıcı ortamı sunan Adobe Creative Suite Master Collection paketi.


Adobe Creative Suite 3 sürümlerinin çoğunluğu hem PowerPC hem de Intel tabanlı Mac'lerle uyumlu evrensel uygulamalar olacaklar ve yine Microsoft Windows XP ve Windows Vista'yı destekleyecekler.

Adobe Creative Suite 3 (CS3) aramızda

Satın Alma ve Fiyat

Adobe Creative Suite 3 Design Premium ve Standard, ve Adobe Creative Suite 3 Web Premium ve Standard Nisan 2007'de mağazalara gönderilmeye başlanacak. Intel tabanlı Mac OS X yüklü sistemler ve Microsoft Windows XP ve Windows Vista için Adobe Creative Suite 3 Production Premium ve Adobe Creative Suite 3 Master Collection 2007'nin 3. çeyreğinde piyasaya sunulmaya başlanacak.

Bütün paketler Adobe onaylı satıcılar ve Adobe Store'lardan temin edilebilecek. Tahmini satış fiyatları ise şöyle: Adobe Creative Suite 3 Design Premium $1799, Adobe Creative Suite 3 Web Premium $1599 , Adobe Creative Suite 3 Production Premium $1699, ve Adobe Creative Suite 3 Master Collection $2499. Eğer elinizde eski sürmlere ait lisanlar bulunuyorsa yine firmanın bu konuda bir çok yükseltme kampanyası mevcut.

Adobe Creative Suite 3 serisi

Adobe InDesign® CS3
Adobe Photoshop® CS3 Extended
Adobe Illustrator® CS3
Adobe Acrobat 8 Professional
Adobe Flash® CS3 Professional
Adobe Dreamweaver® CS3
Adobe Fireworks® CS3
Adobe Contribute®
Adobe After Effects® CS3 Professional
Adobe Premiere® Pro CS3
Adobe Soundbooth™ CS3
Adobe Encore® CS3


Ayrıntılı bilgi için Bilkom Adobe Türkiye

Okuyucu Yorumları