Asya'daki dev etkinlikte ortaya çıkan cepler!

Her sene yapılan dev cep etkinliğinde bu sene de birbirinden farklı yenilikler göz doldurdu!

Dev etkinlik, yepyeni cepler!

Her yıl Haziran ayında Singapur'da yapılan cep telefonu üreticilerinin bir araya geldiği etkinlik CommunicAsia, Mobil Dünya Kongresi kadar büyük olmasa da birçok yeni teknolojiye sahne oluyor. İşte dev etkinlikte ortaya çıkan en göz alıcı cepler:

Nokia N9

MeeGo işletim sistemiyle çalışan Nokia N9, kavisli bir tasarıma, 3.9 inç AMOLED ekrana, 8 MP kamerya, NFC, HDSPA, Wi-Fi ve GPS özelliklerine sahip. Üç renk seçeneğine sahip cihaz, 16GB ve 64GB depolama alanları sunacak.

Kart telefon

'Kart telefonu', adından da anlaşılacağı gibi kart boyutlarında ve oldukça hafif. Cep, sadece temel özelliklere sahip ancak dörtlü bant desteği sayesinde seyahat severlerin ihtiyacını karşılayabilir.

Bluetooth telefonu, ZTE tabletler ve ISatPhone Pro

Bluetooth telefonu, ZTE tabletler ve ISatPhone Pro
Mini Bluetooth Phone bir cep telefonu değil, bluetooth kulaklık

Bluetooth telefonu

Xmobile'ın 'Mini Bluetooth Phone'u küçük bir cep telefonuna benziyor ancak aslında akıllıca tasarlanmış bir Bluetooth kulaklık. Üzerindeki küçük ekran ve tuş takımı ile kimin aradığını görebiliyor, arama yapabiliyorsunuz.

Uygun ZTE tabletler

Çin üretici ZTE tarafından Ağustos'ta tanıtılacak Light Tab 2V9+'nın yurdışı fiyatı 400 dolar olarak belirlenmiş. Cihaz 7 inç ekrana, 1024x600 çözünürlüğe ve 1GHz işlemciye sahip. Diğer özellikleri arasında 3G, Wi-Fi, Android 2.3, 8 MB RAM, iki kamera, GPS, FM radyo da var.

ISatPhone Pro

Mini Bluetooth Phone bir cep telefonu değil, bluetooth kulaklıkBir uydu telefonu olan ISatPhone, 8 saatlik konuşma süresi vaadediyor. Cihaz su, toz ve şoklardan etkilenmeyecek şekilde tasarlanmamış. Şekli biraz büyük ve antenli olsa da uydu telefonlarının hiçbir zaman küçük olmadığını biliyoruz.

Titan, Huawei MediaPad ve yeni Sony Ericsson'lar

Titan

Titan, Huawei MediaPad ve yeni Sony Ericsson'larAndroid 2.3 ile çalışan Titan'la denize dalış yapabilirsiniz. Dışı lastikten meydana gelen cep, belli bir mesafeye kadar düştüğünde de bozulmuyor. Özellikler arasında ise şunlar var: HSDPA, pusula, barometre, yükseklikölçer, adım sayacı, Wi-Fi, FM radyosu ve çift SIM kart desteği.

Huawei MediaPad

Titan, Huawei MediaPad ve yeni Sony Ericsson'larAndroid 3.2 ile çalışan MediaPad tablet, 7 inç ekrana sahip ve oldukça hafif bir yapısı var. Cihazın üzerinde Micro USB ve HDMI out portları, güç bağlantısı, iki kamera, Wi-Fi, HSPA+ desteği ve iki hoparlör bulunuyor.

Sony Ericsson'un yeni cepleri

Titan, Huawei MediaPad ve yeni Sony Ericsson'larSony Ericsson'un yeni telefonları Xperia Ray, Xperia Active ve Xperia Txt'yi bu haberimizde sizlere tanıtmıştık.

Xperia Ray ince profiliyle dikkat çekerken Xperia Active ise sporculara özel tasarlanmış bir cep. Xperia Txt ise fiziksel tuşları ile mesajlaşmaya yönelik bir cep telefonu.

Okuyucu Yorumları