Aver TV Box 9 Piyasaya Sunuldu

Türkiye'de TV kartı pazarının lider markası AVerMedia ,TVBoxT 9 adlı yeni ürününü piyasaya sundu. TV Box 9 , serinin daha önceki ürünleri TV Box 3 ve TV Box5 'te olduğu gibi PC kasasına ihtiyaç duymadan LCD veya VGA uyumlu herhangi bir monitöre bağlanarak TV yayını izleme , video oyunları oynama

Aver TV Box 9 Piyasaya Sunuldu

İnce ve kompakt oluşuyla yer kaplamayan ürün kullanıcıya en popüler multimedya formlarını plug & play özelliği ile sunuyor.

Ürünün en göze çarpan özellikleri arasında 1280x1024 SXGA çözünürlüğü ve PIP (picture in picture) özelliği(1024x768). AverTV Box 9, 13 kanala kadar çoklu kanal izleme, full kanal ve frekans tarama ve hafızaya alma, sleep ,Kanal kilidi, kullanıcı dostu OSD, full fonksiyon uzaktan kumanda özellikleriyle kullanıcının beğenisine sunuluyor.

Ürün vga girişi olan tüm LCD/CRT/Plasma/Projeksiyon cihazları ile hiç bir özel yazılım gerektirmeden uyumlu olarak çalışabiliyor. NTSC sistemler için Stereo ses ve SAP ve 3:2 pull down teknoloji desteği sağlayan ürün TV Tuner, S-Video, Composite Video, Component, VGA gibi çoklu giriş kaynaklarını da destekliyor.

Okuyucu Yorumları