Bir tek masaüstü yetmiyor mu? Çözümü var...

Windows'un masaüstü tüm programlara yetmiyor mu? Bu uygulama ile kendinize daha çok yer açın!

Bir PC'ye çok masaüstü!

Aynı anda birden fazla program ile çalışıyorsanız zaman zaman bu programlar arasında yolunuzu kaybettiğiniz olmuştur. ALT + TAB ile açık olan uygulamaların arasında, aradığınızı bulana kadar gezinmek bir alternatif ama program pencerelerinin sayısı 10'ları geçmişse bu can sıkıcı bir sürece dönüşebilir. Daha kolay bir yöntem birden fazla masaüstü ile çalışıp, birbirleri ile ilgili programları farklı masaüstlerinde tutmak olacaktır.

Desktops adlı ufak ve ücretsiz bir uygulama, Windows'un tek masaüstüne bağımlılığını ortadan kaldırıyor ve birden fazla masaüstünde daha rahat bir çalışma imkanı sağlıyor. Üstelik program farklı masaüstlerinde açık olmasını istediğiniz programlarını "paketler" halinde tanımlamanıza ve tek tuşla tümünü birden açmanıza da olanak sağlıyor.

Farklı masaüstlerine klavye kısayolları tanımlayarak hızlı geçiş yapmak kesinlikle ALT + TAB ile program aramaktan daha hızlı bir yöntem olacaktır.

Eğer siz de tek masaüstünden kurtulmak istiyorsanız şu adresi ziyaret ederek ücretsiz Desktops programının en yeni sürümüne sahip olabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları