Bu chopper motosiklet türünün tek örneği

Motosiklet tutkunlarının vazgeçilmezi chopper'lar da modaya uydu: Bu canavara hayran kalacaksınız...

Dünyada bir ilk!

Dünyanın ilk elektrikli chopper'ı dünya çapında ünlü Orange County Choppers ve Siemens işbirliğiyle yapıldı. Siemens'ın geliştirdiği elektronik parçalarla meşhur OCC tasarımı birleşti.

26 Beygire denk gelen 20kW elektrik motoru ve 160kg ağırlığıyla 100km menzile ve 160km maksimum hıza sahip olan motosiklet türünün tek örneği olarak kalacak. 110V ile 5 saatte şarj olan motosiklet, 12 ay boyunca Amerika'yı gezecek ve sonra satılarak kazanılan para hayır işlerine bağışlanacak.

OCC tarzı hatlara sahip motosiklette geniş arka teker, açılı ön çatal ve uzun gidon gibi klasik chopper özellikleri yer alıyor.

Türkiye'de Discovery Channel üzerinden yayınlanan OCC, sadece motosiklet tutkunlarına değil, geniş kitlelere hitap ediyor. Teutel ailesinin meşhur kavgalarını zaman zaman yaptıkları motosikletleri gölgede bırakabiliyor. Bütün dünyada bir dizi film çılgınlığıyla izlenen televizyon programı sayesinde inanılmaz ünlü olan aile, Intel gibi dev firmalar için konsept motosikletler üreterek büyük reklamlara imza atıyor. Kısacası bu pratik kullanım için değil, şov için tasarlanmış bir motosiklet.

Baba Teutel motoru test ediyor

Okuyucu Yorumları