Cep almanın zamanı mı?

Yeni bir cep telefonu mu alacaksınız? Acele etmeyin! Bu haberimiz size nedenini açıklayacak...

Cep almanın zamanı mı?

Eğer yakın zamanda herhangi bir Akıllı telefon almayı düşünüyorsanız, bu isteğinizi biraz ötelemeyi tercih edebilirsiniz. Aksi halde yeni çıkacak olan telefonları görünce bir hayli üzülebilirsiniz.

Son yıllarda birçok kullanıcının vazgeçilmezi haline gelen akıllı telefonlar, Ekim ve Kasım ayı itibariyle büyük bir değişime gidecek. Bu büyük değişimin başröllerindeyse şüphesiz Apple ve Microsoft'un yeni jenerasyon telefonları olacak.

Apple'ın olası yeni telefonu hakkında uzun süredir birçok spekülasyon yayıldı ve biz de bunları sizlerle paylaştık. 4G / LTE kullanımı, daha büyük ekran ve daha ufak bir bağlantı noktası... Yeni özelliklerin uzayıp gittiği bu ve benzeri birçok liste bulmak işten bile değil. Fakat Apple yeni telefonu hakkında yayılan bu özelliklerden hiçbirisini doğrulamadı; hatta firma şu anda hesaplanan çıkış tarihi ile ilgili bile hiç şey söylemedi.

Windows tarafındaysa işler benzeri şekilde ilerliyor. İlk kez Microsoft Media Event esnasında tüm detaylarıyla karşımıza çıkan Windows Phone 8, inanılmaz özellikleri ve harika arabirimi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Nitekim tıpkı Apple tarafında olduğu gibi, Microsoft da yeni işletim sistemi hakkında birçok bilgiyi henüz vermiş durumda değil. Bunların başında, halihazırda bulunan işletim sisteminin Windows Phone 8'e yükseltilebilip yükseltilemeyeceği sorusu yer alıyor.

Kısacası yeni bir akıllı telefon almak için beklemek, tercihiniz doğrultusunda en doğru seçim olacaktır. Bu sayede önümüzdeki aylarda karşımıza çıkacak olan yeni işletim sitemleri ve telefonları görerek hareket edebilir, en azından bir iki yıllık süre için son sisteme yakın bir cihaz kullanabiliriz. Ama seçiminiz Android'se, şu an da Galaxy S3 ve HTC One X gibi modeller piyasada ve bu modeller, şimdilik piyasanın en iyileri...

Okuyucu Yorumları