Çok bilinmeyen 7 harika Chrome eklentisi!

Çok fazla bilinmeyen bu 7 Chrome eklentisi ile PC'niz başındaki zamanı daha iyi değerlendirin!

En iyi 7 Chrome eklentisi!

Chrome'u eklentiler yardımıyla tam bir verimlilik merkezine dönüştürmeniz mümkün. Elbette bunu yaparken tarayıcınızı yavaşlatmamaya, güvenlik seviyenizi düşürmemeye dikkat etmeniz gerekiyor. Doğru eklentileri kullanırsanız, zamandan, güçten ve tıklamadan tasarruf edebilirsiniz. Google Drive, Google Translate, Save to Pocket, Evernote Web Clipper gibi eklentileri çoğumuz duyduk. Aşağıda ise daha az bilinen 7 müthiş eklentiyi sizin için seçtik.

1. Clipboard History 2

Güç içinde birçok kopyala - yapıştır işlemi yapıyorsanız, bu eklenti çok işinize yarayacak. Pano geçmişinizi saklayan eklenti, istediğiniz güne geri gitmenize ve kopyaladığınız öğeleri geri getirmenize izin veriyor.

2. StayFocusd

İnternetin olumsuz yanı, dikkatinizi dağıtacak şeylerle dolu olması. Tam işinize konsantre olmaya başlamışken çınlayan bir Facebook uyarısı, Twitter'daki paylaşımınızı beğenenler ve diğer sitelerden gelen uyarılar, değerli zamanınızı çalabiliyor. StayFocusd, bu gibi zaman tuzağı sitelerde harcayabileceğiniz zamanı kısıtlıyor. Facebook, Twitter veya kendi belirlediğiniz sitelerde ne kadar zaman geçirebileceğinizi belirledikten sonra süreyi aşmanız halinde, bu sitelere ulaşamıyorsunuz. İddiaya göre engeli aşmanın kolay bir yolu da bulunmuyor.

3. Checker Plus for Gmail

Çok bilinmeyen 7 harika Chrome eklentisi!

Checker Plus, Gmail'de olmasını dilediğimiz bir dizi işlevi bize sunuyor. Bunlar arasında masaüstü uyarıları, Gmail'i açmadan epostaları okuyup silebilme, birden fazla hesabı daha kolay yönetebilme var. Eklenti, Google Inbox'la da çalışıyor.

GIF Delayer, timeStats ve fazlası

GIF Delayer, timeStats ve fazlası

4. GIF Delayer

30. yıl dönümüne yaklaştığımız GIF animasyonları, Reddit gibi sitelerde saatlerinizi alabiliyor. GIF dosyaları, sorunsuz değiller; örneğin tam olarak yüklenmemiş bir GIF dosyası sinirinizi bozabiliyor. GIF Delayer, GIF animasyonlarını tamamen yüklenmeden oynatmıyor. Böylece GIF'lerle ilgili bir sorunu ortadan kaldırmış oluyorsunuz.

5. timeStats

Çok bilinmeyen 7 harika Chrome eklentisi!

Bilgisayarınızın başında geçirdiğiniz zamanda ne yaptığınızı timeStats ile öğrenin. Eklenti, farklı sitelerde geçirdiğiniz zamanı çeşitli grafik ve tablolar üzerinde gösteriyor. Sonuçları güne, haftaya veya aya göre görebileceğiniz gibi, kategoriye göre de görebiliyorsunuz. Sonuçlar arasından belirli siteleri silmeniz ve belirli günleri rapordan hariç tutmanız mümkün.

timeStats'ı StayFocusd ile beraber kullanarak tam bir verimlilik uzmanı olabilirsiniz.

6. Instagram for Chrome

Resmi bir Instagram eklentisi olmasa da, bu eklenti sayesinde telefondaki Instagram deneyimini web tarayıcınıza taşıyabiliyorsunuz. Eklenti, mobil web sayfasında erişemediğiniz tüm özellikleri erişilebilir hale getiriyor.

7. Refresh Monkey

Snav sonuçlarınızın çıkmasını bekliyorsunuz veya sevdiğiniz takımın maçından son skoru görmek istiyorsunuz. Sürekli F5'e basıp sayfayı yenilemek yerine bu eklentiyle sayfanın belirli aralıklarla otomatik olarak yenilenmesini sağlayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları