"Create More" ile yeteneğinizi otaya çıkarın!

Wacom "Create More" yarışmasıyla Intuos Pro kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Intuos Pro kazanma şansı!

Wacom ilk küresel tanıtım kampanyası olan 'Create more'u (daha fazla yarat) ile hedef kitlesi fotoğraf ve çizim alanındaki profesyoneller ve bu işin deneyimli tutkunları olan kişileri bilgilendirmek, onlara ilham vermek ve daha da yaratıcı olmalarına yardımcı olmak için bazı araçlar sunuyor. Profesyonel sanatçıların vereceği eğitimler dahil olmak üzere kaliteli içerikler ve indirilebilir ürünlere sadece bu amaçla hazırlanan 'Create more' sitesinden ulaşılabiliyor.

Intuos Pro Kazanma Şansı

Kampanya kapsamında dünyaca tanınmış on bir sanatçıdan tasarım konusunda ipuçları edinebileceğiniz e-kitapların yanında Intuos Pro kazanma şansıda elde etmek isterseniz Görsel Mühendis ve Fotoğraf Sanatçısı Benjamin Von Wong'un tasarımı üzerinde ne kadar yaratıcı olabileceğinizi göstermeniz yeterli. Tasarımı indirerek PSD formatında katmanlar üzerinde çalışabilir ve kendi yaratıcı versiyonunuzu hazırlayarak yarışmaya katılabilirsiniz.

Yarışmaya katılabilmek için 30 Ekim 2015 tarihine kadar [email protected] mail adresine tasarımlarınızı ulaştırabilirsiniz. Yarışmaya katılanların çizimleri, Wacom'un uluslararası tasarım profesyonellerinden oluşacak bir jüri tarafından değerlendirilecek ve dereceye girenler Wacom Intuos Pro kazanabilecekler.

Okuyucu Yorumları