Creative MuVo S200: Şarkı sözleriniz parmaklarınız

MP3 çalar pazarının önde gelen firması Creative, bu defa karşımıza yeni bir model olan MuVo S200 ile çıkıyor.

Creative MuVo S200: Şarkı sözleriniz parmaklarınız

MuVo S200 ile şarkılarınızı dinlerken, parlak PLED ekranı üzerinden şarkı sözlerinizi rahatlıkla görebiliyorsunuz. MuVo S200’ün turuncu renkli ekranı şarkı sözlerinizi görüntülemenin dışında, tüm kontrolleri de görüntüleyebilmenizi sağlıyor.

Tüy kadar hafif! MuVo S200’ünüzün 38gr. ‘lık ağırlığı sayesinde koyduğunuz yeri unutacaksınız. Dahili mikrofonu ile saatler boyunca ses kaydı yapabilir ve tıpkı Creative’in diğer MP3 çalarları gibi taşınabilir depolama ünitesi olarak da kullanabilirsiniz. Bu sayede Müzik, fotoğraf, film, sunu ve akla gelen her türlü dosyanızı MP3 çalarınızın içinde saklayabilirsiniz.

MuVo S200 ün mor, mavi ve gri renk seçeneklerinin yanı sıra, 512MB ve 1 GB’lık kapasite seçenekleri mevcut. USB 2.0 desteği ile şarkılarınızı saatler değil yalnızca dakikalar içinde aktarabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra tek bir ince kalem pil ile 17 saat gibi uzun bir süre kesintisiz müzik dinleyebiliyorsunuz.

Dijital müzik pazarının hızla büyüdüğü bu günlerde, MuVo S200, MP3 çalar satın almak isteyenler için oldukça iyi bir alternatif olarak göze çarpıyor.

Okuyucu Yorumları