Dev transferde işlem tamam!

Microsoft'un önemli isimlerinden biri, gemiyi terk etti! İşte o isim ve yeni adresi...

Dev transferde işlem tamam!

Daha önce çıkan söylentiler doğrulandı; oyun yapımcı ve yayıncısı Zynga, Microsoft'un Xbox lideri Don Mattrick'in firmasından ayrılarak Zynga'nın yeni CEO'su olacağını resmi olarak açıkladı. Mattrick yeni görevine 8 Temmuz'da başlayacak.

Zynga'nın kurucusu ve bugüne kadar CEO'su olarak çalışan Mark Pincus, Zynga'nın blogunda neden Mattrick'in Microsoft'u bırakıp Zynga'yı yönetmeye başlayacağını ve neden kendisinin artık CEO olmayacağını açıkladı. Pincus'un blogunda şunlar yazıyor: "Eğer firmam için kendimden daha iyi bir CEO bulursam bu kişiyi kazanmak için yapabileceğim her şeyi yapacağımı söylemiştim ve Mattrick'in aradığım bu kişi olduğunu düşünüyorum."

Microsoft'a 2007 yılında katılan ve daha öncesinde de 15 yıl boyunda Electronic Arts için çalışan Mattrick, Zynga'ya katılımı hakkında "Zynga'ya katıldım, çünkü Mark'ın öncü görüşleri ve dünyayı oyunlar aracılığı ile bağlama amacının daha yeni başladığını düşünmekteyim. Zynga, henüz tam kapasitesine ulaşamamış büyük bir firma" şeklinde bir açıklama yaptı.

Okuyucu Yorumları