E3 fuarında Modern Warfare 3 fırtınası!

E3 fuarında da MW3 fırtınası esiyor! Call of Duty: Modern Warfare 3 hakkında son bilgiler burada!

Modern Warfare 3 fırtınası!

E3 2011 oyunlar açısından oldukça hızlı geçiyor. Özellikle bazı oyunların standları oyun severlerin akınına uğruyor. Call of Duty: Modern Warfare 3 de bu oyunlardan bir tanesi. Her oyunu rekorları alt üst eden serinin yeni oyununa da ilgi büyük.

Peki ama E3 2011'de Call of Duty 2011'de neler öğrendik? İlk öğrendiğimiz şeylerden biri Ruslar'ın Amerika'ya yeniden saldırdıkları ve New York'un yerle bir edildiği. Güzel güneşli bir güne uyanan New York halkı, bombalarla panik yaşarken alev alev yanan şehri deniz altı gemisinde görebiliyorsunuz.

Özellikle ilk çıktığı zamanlar durmayan temposu ve savaş atmosferiyle oyuncuyu içerisine çeken Call of Duty, serinin yeni oyununda da geleneği bozmuyor. Savaş gemileri ve uçaklardan atılan bombalar çevrenize düşerken bir yandan düşmanla savaşıyor diğer bir yandan düşmeyen bir tempoda ilerlemeye devam ediyorsunuz.

Çoklu oyuncu çok gizli...

Çoklu oyuncu çok gizli...
Tekrarlar kullanıcıyı sıkacak mı?

Seriye aşikar olanların hemen hatırlayacağı birkaç Call of Duty klasiği arasında ise, bir odaya daldığınızda ağır çekime geçen kamera, ya da yaralandığınızda yerdeyken tabancınızı çekip düşmanlara doğrultmanız bulunuyor. Bunların hepsi yeni oyunda tekrar karşınıza çıkacak. Ancak serilerde kendini tekrar etmeye başlayan bu aksiyon sahnelerine umarız geliştirici firma yenilerini de eklemiştir.

Call of Duty severlerin oyuna bağımlı olmalarının en büyük yönü çoklu oyuncu hakkında ise pek bir detay açıklanmış değil. Şimdilik gizli tutulan bu özellik, acaba serinin yeni oyunu çoklu oyuncuya büyük yenilikler mi getirecek sorusunu sorduruyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3'ün çıkış tarihinde de gelenek bozulmayacak ve oyun Kasım ayı içerisinde ayın 8'inde piyasada olacak.

Okuyucu Yorumları