Galaxy S7 ve S7 Edge'in ABD başarısı

Galaxy S7 ve S7 Edge, Samsung'un yüzünü sadece Avrupa ve Asya'da güldürmüyor!

Galaxy S7'yi onlar da sevdi!

Yeni veriler, Samsung'un başarılı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'in ABD'de yaşayanların da kalbini kazandığını söylüyor.

Kantar World'e göre Güney Koreli firmanın yeni amiral gemileri, 2016'nın ilk çeyreğinde ABD'nin telefon pazarının yüzde 5,8'ini ele geçirmeyi başardı. Satışa henüz sunulmuş olmasına rağmen Galaxy S7'nin bu dönemde en çok satan beşinci telefon olmayı başardığı gözleniyor. S7 kadar başarılı olmayan Galaxy S6, çıkışının ardından yüzde 3,2 pazar payı elde edebilmiş, en çok satan onuncu telefon olabilmişti.

Galaxy S7'nin en çok sevilen yönü

Yeni Galaxy S7'leri satın alanlarla anket düzenleyen Kantar, katılımcıların yüzde 53,5'inin S7 veya S7 Edge'i tercih etmesinin nedeninin pil ömründeki geliştirmeler olduğunu keşfetti. Bunun yanında önemli bir kesimin kamera kalitesindeki geliştirmeleri dikkate aldığı ortaya çıktı.

Galaxy S7'nin satışlarında ön sipariş verenlere Gear VR'ın ücretsiz sunulması, bazı sağlayıcıların Gear S2 için fırsatlar sunması ve telefonun reklamının yoğun biçimde yapılmasının rolü de büyük.

Okuyucu Yorumları