Humble Bundle, Kendini IGN'ye Paketleyip Sattı!

Hayırsever dijital oyun mağazası Humble Bundle, kendisini sürpriz biçimde bu firmaya sattı! Peki bu, oyun tutkunları için ne anlama gelecek?

Humble Bundle satıldı!

Humble Bundle, IGN tarafından açıklanmayan bir meblağ karşılığında satın alındı.

Anlaşmaya ilişkin basın açıklama göre Humble Bundle, satın almanın ardından çalışanları ve günlük işlemleri açısından büyük bir değişiklik yaşamayacak ve bağımsız olarak varlığını sürdürecek. IGN'nin etkisi, Humble Bundle'ın hayır işleri için fon toplarken ortaya çıkacak. IGN yöneticisi Mitch Galbraith, Gamasutra'ya yaptığı açıklamada "bir şey bozuk değilse, onarmayın" dedi ve ekledi; "burada fikir, yaptıkları şeyleri yapmaya devam etmeleri için onlara kaynak sağlamaktan ibaret".

Humble Bundle'ın kurucularından John Graham, aynı görüşü paylaştıklarını şu sözlerle belirtti: "Kısa vadede temellerimize bağlı kalmak istiyoruz. Doğru yaptığımız herhangi bir şeyi bozmak istemiyoruz. Müşteri tabanımızın ortak vizyonu nedeniyle birçok fırsat olacak."

2010'da hizmet vermeye başlayan Humble Bundle, kullanıcılara oyunları istediği fiyattan satın alabildiği bir site olarak ortaya çıkmıştı. Site işe başladığından bu yana Kızıl Haç ve Make-a-Wish Vakfı gibi çeşitli hayır kuruluşları için 100 milyon dolardan fazla fon oluşturdu.

Okuyucu Yorumları