İstiklal Caddesi kablosuz internete kavuştu

İGDAŞ’ın öncülüğünde, Koç.net ve Cisco’nun teknolojik desteğiyle gerçekleştirilen projeyle Beyoğlu’nda internete artık kablosuz bağlanmak mümkün olacak. Beyoğlu keyfini artıracak proje, kendi alanında Türkiye’nin ilk projesi olmanın yanı sıra, dünyanın sayılı projeleri arasında yer alıyor.

İstiklal Caddesi kablosuz internete kavuştu

Projeyle, İstiklal Caddesi boyunca açık alanlardan, kafelerden ya da herhangi bir başka noktadan, mobil cihazlar, dizüstü bilgisayarlar veya PDA'ler ile isteyen herkes internete kablosuz olarak bağlanabilecek.
Projeyle, Taksim başlangıcından Galatasaray Lisesi'ne kadar olan bölümünde oluşturulan Kablosuz Bağlantı Noktaları sayesinde İstiklal Caddesi, kablosuz internet erişim alanı haline getirildi. Böylece cadde boyunca herhangi bir noktadan, internete kablosuz bağlanmak mümkün hale geldi. Artık İstanbullular ve Beyoğlu’nu ziyaret eden yerli ve yabancı turistler Beyoğlu keyfini, kahvelerini içerken internette gezinerek artırabilecekler, toplantılarına hazırlık yaparken hem bilgisayarlarıyla internette çalışıp hem de yemeklerini yemenin rahatlığını yaşayacaklar.
Üstelik, kablosuz internet erişim altyapısı 11 MB gibi oldukça yüksek bir erişim hızı sunuyor. Abonelik ve kullanım ücreti olmadan herkese kullanım hakkı sunan proje, sınırsız hareket imkanının yanı sıra zaman ve maliyetten tasarruf ile verimlilik artışı sağlıyor.

Okuyucu Yorumları