Kingston'dan, U3 Data Traveler serisi

Benzersiz U3 platformu, sıradan USB sürücülerini, akıllı ve çok yönlü cihazlara çeviriyor. Bu cihazlar ile U3 akıllı uygulamalarının depolanabildiği, güvenlikli ve taşınabilir iş istasyonları yaratılabiliyor.

Kingston'dan, U3 Data Traveler serisi

Dünyanın en büyük bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology, USB Smart Drives U3 Data Traveler ürün serisini piyasaya sunduğunu duyurdu. Yeni ürün serisi öncelikle 512 MB ve 1 GB kapasitelerde dağıtılmaya başlandı.

Kingston U3 Data Traveler’ı piyasaya sunmakla, “smart drive computing” teknolojisinde yeni bir dünyanın kapısını açtıklarını dile getiren, Kingston Dijital Medya Müdürü Mike Kuppinger, farklı lokasyonlarda ve Windows 2000 SP4 veya XP tabanlı sistemler arasında gidip gelmesi gereken bir PC kullanıcısının, şimdi kendi özelleştirilmiş iş istasyonunu anahtarlığının ucunda taşıma özgürlüğüne sahip olduğunu söyledi. Mike Kuppinger, “Amacımız taşınabilir bilgisayar deneyimini makul fiyatlarla her kesimden insan için mümkün kılabilmek. U3 Data Traveler bunu gerçek kılmak için atılan en önemli adım.” dedi.

“Mobil çalışanlar, nereye giderlese gitsinler, U3 Smart sürücüleri üzerinde kişisel email, fotoğraf arşivi, müzik çaları, grafik yazılımları ve verimlilik uygulamalarına erişebilecek olmanın heyecanını duyuyor” diyen U3 CEO’su Kate Purmal, U3 platformundan geliştirdiği Yeni U3 Data Traveler akıllı sürücülerini piyasaya sunmakla, Kingston’un tüketicilere ve profesyonellere, Kingston markasının sağlamlığı ve performansı ile birlikte kişisel iş istasyonlarına güvenli ve özel erişim imkanı sunduğunu dile getirdi.

Güvenli ve Güvenilir Çalışın

U3 Smart Drive Computing platformuna dayanan Kingston U3 Data Traveler güvenli bir iş alanı yaratmanızı sağlıyor. Akıllı sürücü üzerine inşa edilen U3 Launchpad, kullanıcıların programları başlatmasını, yazılımlar yükleyip silmesini, bilgisayar ayarlarını ve tercihlerini değiştirmesini, depolama kapasitesini yönetebilmesini ve programları görebilmesini sağlayan bir başlangıç menüsüne benziyor. Yeni U3 akıllı sürücü platformu ile Kingston’un popüler Data Traveler’ının birleşimi, tüketicilere rahat taşınabilir bir dosya depolama cihazından fazlasını sunuyor. Bu sürücüler kullanıcının çalışma şekline uygun yazılımlarla da özelleştirilebiliyor. Verimlilik, multimedya, backup/güvenlik, oyun, medical, photo imaging ve grafik dizayn yazılımlarını www.u3.com adresinden veya U3 Launchpad üzerinden bir tıklamayla kolaylıkla taşımak ve başlatmak mümkün.

Windows’un 2000 SP4 ve XP sürümleriyle uyumlu yeni U3 Data Traveler akıllı sürücü çözümleri, şifre korumalı veri güvenliğine, 5 yıl garantiye ve 7/24 teknik desteğe sahip. Ekim ortalarında satışına başlanacak olan Data Traveler U3 versiyonları renklerle birbirinden ayrılıyor. 512 MB’lık versiyon gümüş renk üzerine mor renkli bir şerite ve sap kısmına sahip. 1 GB’lık versiyon da ise mor renkli alanlar siyah olarak tasarlanmış.


Özellik ve Spesifikasyonlar

Ebat : 66,9 mm x 20,4 mm x 9 mm
Çalışma ısısı : 0ºC - 60ºC
Depolama ısısı : -20ºC / 85 ºC
Verimli : Yüksek veri transfer hızı; 6 MB/sn. okuma ve 3 MB/sn. yazma**
Uyumlu : U3 platformuna ve Hi-Speed USB 2 spesifikasyonlarına uygun tasarlanmıştır.
Kullanımı kolay : U3 Launchpad, U3 akıllı uygulamalarını çalıştırır, fonksiyonları yönetir ve host sistem üzerinde gerçekleşen tüm aktiviteleri temizler.
Esnek : U3 Launchpad 6 ayrı dilde çalışabilir: İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Japonca
Güvenlikli : Windows 2000 SP4 ve XP tabanlı sistemlerle kullanıldığında şifreli koruma imkanı sunar.
Kullanışlı : Cepte kolayca taşınabilecek büyüklükte
Kolay : Herhangi bir USB Port’unda kolayca kullanılabilir
Garantili : 5 yıl garanti
Pratik : Kapak kısmı hasarları önlemek için cihazın tabanına tam oturur.
Şık : İki farklı rengi mevcut. 512/MB gümüş renginde mor şeritli, 1 GB’lık gümüş renginde siyah şeritli.

* U3 Launchpad yaklaşık 6MB’lık depolama kapasitesi kullanmakta,bu alan depolama içn kullanılamamaktadır. Yukarıda sayılan kapasitelerin bir kısmı formatlama ve diğer fonksiyonlar için kullanılmıştır. Bazı cihazlar listelenen opsiyonların tümünü desteklemeyebilir. Gerekli donanım konfigürasyonları için kullanıcı kitapçığına bakınız. Ayrıntılı bilgi için lütfen www.Kingston.com/Digital_Media_Guide adresinden Kingston Dijital medya Klavuzunu inceleyiniz.

** Hızlar host cihazlarına ve konfigürasyonlarına göre değişebilir.

Okuyucu Yorumları