Kodak Z730 ile Uzaklar Yakın Oluyor

Kodak, ödüllü EasyShare dijital fotoğraf makineleri serisine Z730’u ekledi. EasyShare Z730, 4x yakınlaştırma özelliğiyle fotoğraf severlere uzaktaki objeleri de zorlanmadan görüntüleme imkanı sunuyor.

Kodak Z730 ile Uzaklar Yakın Oluyor

Kodak, Z730 dijital fotoğraf makinesini piyasaya sundu. EasyShare serisine dahil olan Z730’un en büyük özelliği, çekim hızı ve yüksek zoom gücü.

Z730’un Schneider-Kreuznach Variogon tarafından üretilen lensi, uzak objelerin yakın objeler kadar net fotoğraflanmasını mümkün kılıyor.

EasyShare Z730’un dikkat çeken bir başka özelliği ise hızı. Bir objenin fotoğraflanması için gereken süreyi Kodak bu üründe 0,2 saniyeye kadar indirmeyi başardı. Bu da, dijital fotoğraf makinelerinde sık rastlanan deklanşör gecikmesinin minimuma indirilmesi anlamına geliyor.

Z730’da 16 otomatik çekim modu bulunuyor. Manuel mod ile çekim yapmak da mümkün. Ürünün 5,6 cm.lik büyük LCD ekranı, fotoğraf çekilmesini ve çekilen karelerin incelenmesini daha zevkli hale getiriyor. 32 MB dahili bellekle sunulan ürüne, SD türü harici kartlar takılabiliyor. AVI formatında video çekimi de yapabilen ürünün net ağırlığı 224 gram.

Okuyucu Yorumları