Lenovo'dan Thinkcentre ailesine yeni üye

Lenovo, Thinkcentre A57 masaüstü PC'si ile kullanıcılara zengin özellikler ve performans sunuyor.

Masaüstüne yeni soluk!

Lenovo'nun ThinkCentre masaüstü bilgisayar serisinin en son üyesi olan A57, performans ve özellikleriyle dikkat çekiyor.

Intel Core 2 Quad Q6600 işlemcili ThinkCentre A57, yüksek performans arayan masaüstü bilgisayar kullanıcıları için başarılı çözümler barındırırken, özellikle KOBİ'lere ihtiyaçları olan en kaliteli, verimli ve güvenli teknolojileri bir arada sunuyor. Kurumsal firmalar ve KOBİ'ler göz önünde bulundurularak tasarlanan ThinkCentre A57'de, kullanıcıların verimliliğini arttırmaya yönelik özel yenilikler bulunuyor. Lenovo'nun ThinkVantage teknolojileri, BT yöneticilerinin, yönetim ve güvenlik konusunda ihtiyaç duydukları tüm çözümleri bir araya getiriyor. Bu teknolojiler sayesinde en çok kullanılan iş uygulamalarında mükemmel bir performans sağlayan ThinkCentre A57, grafik tasarımından her seviyedeki istatistiksel hesaplamalara kadar tüm ihtiyaçlarınıza bir arada cevap veriyor. ThinkVantage teknolojisinin diğer bir artısı ise şifreleme anahtarları ve elektronik kimlik belgeleri gibi hayati önem taşıyan güvenlik bilgilerini yetkili olmayan kullanıcılardan koruyan donanım ve yazılım kombinasyonu sunuyor olması.

Tek tuşla geri dönün

Tek tuşla geri dönün

Ayrıca Lenovo ThinkCentre A57'de tek tuş vasıtasıyla bilgisayarın sistemini geri yüklemek münkün. Cihazda bulunan mavi düğme sayesinde sisteminizi kurmanıza, korumanıza ve geliştirmenize imkân tanıyan araçlar bulunduran kişisel yardım portalına ulaşabiliyorsunuz.

Teknik Özellikler
Intel Core 2 Quad Q6600 işlemci (2.40GHz, 1066MHz, 8MB L2)
2 GB PC2-5300 (DDR2-667) bellek
320 GB 7200 rpm SATA sabit disk
DVD±RW DL Optik Sürücü
Windows Vista Business (Windows XP Professional Downgrade ile)
2 YIL garanti

Okuyucu Yorumları