LFconnect ile Benzersiz Bir Egzersize Hazır Olun

Life Fitness kolay etkileşim kurulabilen fitness cihazları sunuyor.

LFconnect'ten benzersiz egzersiz

Global fitness cihazları üreticisi Life Fitness, tüm dünyadaki fitness tesislerinde güvenilir ve popüler ekipmanlarıyla kullanıcıların tüm beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Doğrudan etkileşim kurulabilen antrenman çözümleri için yazılım oluşturma özgürlüğü sağlayan Life Fitness, bulut bilişim çözümü olarak sunduğu LFconnect ile hem fitness tesislerine hem de kullanıcılara benzersiz bir deneyim yaşatıyor. LFconnect, farklı kaynak ve seçenekleriyle kişiselleştirilmiş egzersiz deneyimi arayanların dikkatini çekiyor.

Fitness ekipmanlarını kişiselleştirerek fitness tesislerinde fark yaratan LFconnect, ekipmanların daha kolay yönetilmesini sağlıyor. Kullanıcıların kolay erişim ve kullanışlı platform gibi fitness cihazlarında aradığı tüm özelliklerin bulunduğu LFconnect, kullanıcı davranışlarını ve önemli ekipman verilerini inceleyerek egzersiz yapanlara alışık oldukları bağlantı seviyesini sunuyor. Kullanıcılar, LFconnect'i kullanarak kişiselleştirilmiş egzersizler oluşturabiliyor, LFconnect uygulaması aracılığıyla egzersizlerini tesiste veya hareket halindeyken izleyebiliyor, böylece tüm fitness hedeflerine kolayca erişebiliyor. Aynı zamanda tüm ürün yazılım güncellemeleri her ürün için ayrı ayrı yapılırken, LFconnect.com üzerinden tek bir düğmeye tıklanarak aynı anda yapılabiliyor.

Egzersizleri özelleştirin

Egzersizleri özelleştirin

LFconnect'in kişiselleştirme özellikleri, kullanıcıların idman deneyimlerini tümüyle kontrol edebilmelerine imkan tanıyor. Kullanıcılar, LFconnect hesaplarını kullanarak egzersizlerini süreye, seviyeye, hıza ve intervallere göre oluşturabiliyor. Tepeler, intervaller ve kalori yakma egzersizleri dahil 9 özel egzersiz eklenebiliyor. Android veya Apple cihazlarındaki LF Connect Uygulaması, Wi-Fi özelliği bulunan pin ID'si veya Discover konsollarındaki RFID menüsü aracılığıyla tesisteki tüm kişisel ayarlara kolayca erişebiliyor.

Mobil uygulama ile entegrasyonu ve senkronizasyonu artırın

LFconnect, mobil uygulamasındaki sınırsız seçenekleriyle interaktif bir egzersiz deneyimi sunuyor. Life Fitness'in Elevation Serisi Discover veya Engage konsollarıyla otomatik olarak senkronize olabilen mobil uygulama, kullanıcıların haftalık idman hedeflerini kolayca takip edebilmesini sağlıyor. Açık havada yapılan koşu ve bisiklet gibi egzersizleri izliyor, kuvvet çalışmalarının ağırlık ve tekrar sayılarını kaydediyor. Aynı zamanda Life Fitness Elevation Serisi kardiyo ekipmanın da bulunan "otomatik tanıma özelliği" sayesinde kullanıcıyı hemen tanıyarak egzersiz ayarlarını ve verilerini indiriyor. Uygulaması web sitesiyle de otomatik olarak senkronize oluyor ve bu sayede kullanıcılar egzersizlerinin genel ilerleyişini okuması kolay bir grafikte toplam süre, mesafe ve yakılan kalori gibi değerlerle birlikte görüntüleyebiliyor.

Okuyucu Yorumları