LG Optimus sonunda Türkiye'de!

LG'nin Android Telefonu LG Optimus Türkiye'de... 9 Temmuz'da Satışta! İşte özellikleri...

LG Optimus Türkiye'de!

LG Electronics'in geliştirdiği ve özellikle gençlerin büyük ilgisini çekecek Android işletim sistemli yeni akıllı telefonu LG Optimus (LG GT540), akıllı telefon deneyimini yaşamak isteyenler için bir seçenek sunuyor.

Mobil iletişim sektörünün küresel lideri ve teknoloji önderi LG, Android işletim sistemli yeni akıllı telefonu (Smartphone) LG Optimus (LG GT540) ile kolay kullanım, hızlı mobil erişim gibi gençlerin bir akıllı telefondan bekledikleri tüm özellikleri kullanıcılarıyla buluşturuyor.

LG Optimus akıllı telefon kullanmak isteyen fakat aynı zamanda akıllı telefonların karmaşık sistemlerini istemeyenler için ideal bir seçim. Kullanıcılarına çeşitli Android uygulamalarının yanı sıra hesaplarını Google mobil hizmetlerinin tümüyle otomatik olarak senkronize etmenin keyfini yaşatan yeni LG Optimus, aynı zamanda güçlü multimedya özellikleri ile zenginleştirilmiş sosyal ağ iletişimi imkanları sunuyor. Ayrıca kullanıcılar SlideME (uygulama mağazası) özelliği ile yüzlerce uygulamayı kolayca indirebiliyor. Böylece telefonlarını kendi zevklerine göre zenginleştirerek kişiselleştirebiliyorlar.

Google hizmetleri

Google hizmetleri

LG Optimus, akıllı telefon avantajlarını kullanışlı bir Google internet paketi içerisinde sunuyor. Otomatik olarak senkronize olan Google hesabı sayesinde kullanıcıların, Gmail, Gtalk, Google Maps, Google search ve çok daha fazlasının tadını çıkarmak üzere yalnızca bir kere giriş yapmaları yeterli oluyor.

SN Manager, birden fazla hesabı yönetebilen kullanışlı bir platform üzerindeki sosyal ağ sitelerine entegre erişim sağlıyor. LG'nin özel Sosyal Ağ İstemcisi, kullanıcıların Facebook, Twitter ve Bebo'daki hesaplarını kolayca takip edebilmelerine olanak tanıyor. Dahası, Sosyal Ağ Sistemi (SNS) (widget), başka herhangi bir uygulamaya erişmeye gerek kalmaksızın gerçek zamanlı durum güncellemelerini doğrudan anasayfa ekranına getiriyor. Cihazın aynı anda birden fazla işlevi yerine getirme özelliği; kullanıcıların bir yandan eş zamanlı olarak telefondaki adres defterini tararken ve sosyal ağ hesapları ile entegre ederken, bir yandan da arkadaşlarından gelen güncellemeleri görüntülemelerine ve kendi sosyal medya sitelerine erişebilmelerine olanak tanıyor.

LG Optimus, kullanıcının tercihine bağlı olarak diğer bilgilerin yanı sıra, haberler, hava durumu, e-mail, multimedya uygulamaları gibi sık kullanılan uygulamaların, görüntülendiği ana ekran 3'den 7'ye arttırılabiliyor. Böylece daha fazla uygulama ana ekranlarda görüntülenebiliyor. Ayrıca, istenilen uygulamaya daha hızlı ve daha kolay ulaşım sağlamak üzere, kullanıcılar ana menü'yü 10 farklı kategori'ye ayırarak düzenlenebiliyor, kişiye özel hale getirilebiliyor.

Optimum Heyecan

Optimum Heyecan

LG Optimus'un güçlü multimedya özellikleri, telefonun kullanımını çok daha eğlenceli kılıyor. Gelişmiş media player kullanıcıların DivX ve Xvid videoları ayrı bir kodlama olmaksızın doğrudan seyredebilmelerine olanak tanırken, 3D fotoğraf galerisiyle multimedya dosyaları taramak özellikle keyifli oluyor.

Telefonun, coğrafi etiketlemeyi, otomatik yüz etiketleme ve yüz tanıma teknolojisini destekleyen 3MP kamerası, kullanıcıların mükemmel fotoğraflar çekmesine, multimedya içeriklerini sosyal ağ sitelerinde doğrudan paylaşmasına olanak tanıyor. LG Optimus'ta görsel senaryo fonksiyonu işlevine sahip bir video düzenleyicisi bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar, videolarına telefon üzerinden müzik ve metin ekleyebiliyor.

Zarif ve farklı tasarımıyla öne çıkan LG Optimus, beyaz, pembe, siyah ve gümüş renkleriyle kendi modasını yaratıyor. LG Optimus'ta uzun ömürlü 1500mAh bir pil, 3.5 mm. kulaklık girişi, Bluetooth 2.1 kapasitesi, yardımlı a-GPS, 3G (HSDPA 7,2Mbps), WiFi, 32GB'a kadar artırılabilir micro SD hafıza kartı desteği ve dış görünüşünü tamamlayan dört ana ekran temasının yanı sıra, geliştirilmiş tuş kilidi bildirimleri de bulunuyor.

LG Optimus, 9 Temmuz (Yarın) itibariyle Teknosa'lar başta olmak üzere kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları