LG V20 "amiral gemisi gibi" bir telefon olabilir!

Bu yeni sızıntı doğruysa, LG V20'nin geçtiğimiz günlerde sızan ve biraz da üzen teknik özelliklerini unutun; gerçek bir canavar için hazır olun!

LG V20, çok güçlü geliyor!

LG V20 yılın önemli telefonlarından biri olmaya aday, ancak ilk ortaya çıkan 5,5 inç 1080p ekran gibi özeliklerle bu iş biraz zor görünüyor. Neyse ki "hatırı sayılır" bir kaynağa göre LG V20'nin özellikleri, ilk söylenenlerin aksine amiral gemisi seviyesinde olacak.

Phonesspot ile konuşan kaynak, ön yüzünde çift ekran bulunan LG V20'nin aynı V10 gibi 5,7 inç 1440x2560 QHD ekranla geleceğini söylüyor. Sızan diğer özellikler ise önceden duyduklarımızdan pek farklı değil. İddiaya göre cihaz, Snapdragon 820 işlemci, 4GB RAM ve 21MP arka kameraya sahip (önceki dedikodular 20MP'lik bir kameradan bahsediyordu).

Telefonun ön yüzünde çift 8MP kamera ve ikinci bir ekran bulunacağı, bu ekranın 2,1 inç boyutunda ve 160x1040 çözünürlüğünde olacağı, sürekli açık olarak çalışacağı söyleniyor. LG, G5'te modül dünyasına büyük bir giriş yapsa da V20'nin modülleri desteklemeyeceği iddia ediliyor. Telefonun gövdesinin ise V10 gibi metal kenarlardan ve silikon arka yüzden oluşacağı söyleniyor.

Bu son söylentiler V20'yi bir amiral gemisi olmaya yaklaştırıyor ve ilk sızıntılardan daha anlamlı görünse de, henüz resmi bir açıklama olmadığından her şeye şüpheyle yaklaşmakta fayda var. Yine de LG V20'nin çift ekranıyla ve Android Nougat'la ilginç bir telefon olacağı belli.

Okuyucu Yorumları