Medya Markt'tan 8 yeni mağaza müjdesi

Media Markt Türkiye'yi çok sevdi: 2009 yılında 8 yeni mağaza daha geliyor. İlk açılış nerede olacak?

8 yeni Media Markt daha!

Türkiye, 2007 Eylül ayından bu yana açılan 8 mağaza ile Media Markt'ın faaliyet gösterdiği 16 Avrupa ülkesi arasında 'en hızlı büyüyen ülke' oldu.

Media Markt, daha önce açıkladığı 2009 yılı büyüme stratejilerinde değişiklik olmadığını ve yıl içerisinde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde 8 mağaza daha açmayı planladığını duyurdu.

Media Markt Türkiye Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdürü Nuri Topatan, şirketin 2009 yılı yatırım atağını Adana'da açacakları mağazayla başlatacaklarını ifade ederek, "25 Mart'ı 26 Mart'a bağlayan gece yarısı Adana'daki ilk mağazamızı hizmete açacağız. Ekonomik krize aldırmadan, daha önce söz verdiğimiz gibi agresif büyüme stratejimizi sürdüreceğiz. 2009 yılında açacağımız 8 mağaza ile %100 büyüyeceğiz. Krize karşı en iyi panzehir yatırımdır. Bu inançla Türkiye için katma değer ve istihdam yaratmaya devam ediyoruz" dedi.

Media Markt'ın birbirinden iyi markaları, bol seçenek, kaliteli hizmet gücü ve en düşük fiyat politikasıyla sunarak sektörde iddialı olduğunu vurgulayan Topatan sözlerine şöyle devam etti: "İddiamızın arkasında duruyoruz. Birbirinden iyi markaları, en bol seçenekle, en düşük fiyatlarla biz veriyoruz. En Düşük Fiyat Garantisi kapsamında sattığımız ürünü, aynı il sınırları içerisinde daha düşük fiyata bulan tüketicilerimize fiyat farkının iki katını iade ediyoruz. Bu da gücümüzü kanıtlıyor."

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları