Microsoft'tan yeni webcam: LifeCam VX-2000

Hepimiz için varsa yoksa Windows 7; ama Microsoft gölgede kalan ürünlere de imza atmayı sürdürüyor.

Microsoft çalışıyor!

Bireylere daima yenilikçi teknolojiler sunan Microsoft Donanım, web kamerası serisi LifeCam ile yüksek satış rekorlarına imza atmaya devam ediyor. Bu serinin piyasaya çıkan en son modeli LifeCam VX–2000, cazip fiyatı ve gelişmiş teknolojisi sayesinde ekonomiyle yüksek kaliteyi birarada sunuyor. Canlı ve çok net video görüntüleri sunan LifeCam VX–2000 dâhili mikrofonu ile büyük bir kullanım kolaylığı sağlıyor.

Bu yeni kamera bilgisayara bağlanmasıyla birlikte birkaç dakika içinde kullanıma hazır hale geliyor. Kullanıcılar VX–2000 ile geniş bant İnternet bağlantısı üzerinden aileleri ve arkadaşları ile görüntülü görüşmeyi anında başlatabiliyor. IDC'nin tahminlerine göre her ay dünya üzerinde 35 milyonu aşkın insan web üzerinden görüntülü olarak birbiriyle haberleşiyor.

Görüntü teknolojisi giderek gelişirken, İnternete bilgisayarlarından veya taşınabilir cihazlardan bağlanan insanlar özellikle hareketli veya loş ortamlarda daha temiz ve parlak görüntüler alabilmek istiyor. Microsoft LifeCam VX–2000 keskin görüntü kalitesi ile kullanıcıların aile ve arkadaşları arasındaki mesafeleri yok ederken bir yandan da video efektleri ve kolay arama seçenekleriyle eğlenceli görüşmeler yapmalarına imkan sağlıyor.

Gölgede net muhabbet

Gölgede net muhabbet

Microsoft LifeCam VX–2000, hızla gelişmekte olan görüntülü arama dünyasının ihtiyaçlarına göre üretildi. VX–2000, VGA videosu ve 1.3 MP fotoğraf çözünürlüğü ile kristal netliğinde resimler sağlıyor. Kamera az ışıklı ortamlara otomatik olarak cevap vererek daha parlak ve temiz görüntüler oluşturuyor.

En yaygın Windows Live özelliklerini destekleyen Microsoft LifeCam VX–2000, bazı gelişmiş özellikleriyle görüntülü iletişim ortamına renk katıyor. Video efektleri: VX–2000, kullanıcıya eğlenceli görsel özellikleriyle görüntülü aramaları daha eğlenceli ve kişisel kılan video efektleriyle eğlenceli görüntüler oluşturmayı kolaylaştırıyor.

Video mesajları: Anlık iletişimde kişilerin karşılaştığı en önemli sorun karşı taraftaki kişi veya kişilerin çeşitli nedenle yerinde bulunmamasıdır. Microsoft LifeCam VX–2000, çevrimiçi olmayan kişilere erişmek için etkili bir özelliği bulunuyor. Görüntülerinizi Video Mesajları şeklinde kaydedip karşı tarafa gönderebililyorsunuz. Karşı taraf çevrimiçi olur olmaz görüntülerinizi de alarak durumunuz hakkında bilgi sahibi olabiliyor. Windows Live Arama Tuşu: Kolayca görüntülü arama yapabilmenizi sağlayan Windows Live Arama Tuşu, bir tıklamayla görüntülü iletişimin keyifli dünyasına girmenizi sağlıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları