Motorola ve Google'dan X Phone!

Google'dan X Phone geliyor! Üstelik yeni telefon, "daha önce hiç yapılmayanı" yapacak...

Sıra geldi X Phone'a!

Google'ın Motorola'yı resmen satın almasından bu yana geçen sürede, Motorola tarafının pek de sesi soluğu çıkmıyordu. Firma tarafından yıl içerisinde karşımıza çıkan yeni Droid RAZR akıllı telefonlar ise, Google'ın yeni Nexus serisine yüklenmesi ile yine arka planda kalmıştı...

Birkaç gün önce teknoloji dünyasına sızan haber sayesinde, Google'ın yeni jenerasyon telefonları üzerinde bugüne kadar çıkan "Asus ve Samsung ile çalışmaya devam edecek" şeklindeki tüm söylentiler bir anda yok olma noktasına geldi. "Wall Street Journal"ın isimsiz bir kaynak tarafından gelen raporuna göre işler bu yıl değişecek. Raporda Google ve Motorola'nın 2013 için farklı planları olduğuna değinildiği gibi, iki firmanın artık eskisine göre çok daha fazla ortak ürün ile karşımıza çıkacağı söyleniyor. Raporun en iddialı kısmıysa, bu çalışmanın ilk ürününün, milyonlarca hayranı olan çizgi roman serisi X-Men'den esinlenerek yapılacağı ve cihazın adının da "X phone" olarak anılacağı hakkındaki bilgi oldu.

Üretileceği iddia edilen "X phone"un teknik detayları hakkında tabii ki henüz herhangi bir bilgi yok. Tek bilinen, cihaz üzerine çok daha kaliteli bir kamera yerleştirileceği. Motorola'nın CEO koltuğunda oturan Dennis Woodside, kendisine konu hakkında sorulan sorularda "X Phone" hakkında herhangi bir bilgi vermezken, "Daha önce hiç yapmadığımız şekilde, farklı bir cihaz üzerinde çalışıyoruz" demekle yetindi.

Okuyucu Yorumları