Müziğin tadını Desibel kulaklık ile çıkarın!

Vestel, tüketicileri yeni Desibel kulaklığıyla müziğin keyfini çıkarmaya davet ediyor!

Vestel'den yeni kulaklık!

Vestel, Desibel kulaklık ve hoparlörleriyle kullanıcıları müziğin keyfini çıkarmaya davet ediyor. Tek başına spor yapmaktan ve seyahat etmekten hoşlanan kullanıcılar Desibel kulaklarını her türlü aktivitede yanlarında taşırken; Desibel hoparlörler aile ve arkadaşlarla yapılan pikniklerin ve çıkılan yolculukların vazgeçilmezi olmaya aday.

Vestel, herhangi bir kabloya ihtiyaç duymadan bluetooth özelliğine sahip müzik çalar, bilgisayar, televizyon ve akıllı telefonlarla uyumlu bir şekilde çalışabilen Desibel kulaklıklarla, hayatın ritmini müziğin ritmiyle buluşturuyor. Sahip olduğu dahili mikrofon ile akıllı telefonlar aracılığıyla kablosuz telefon görüşmesi yapmaya imkan tanıyan Desibel kulaklıklar kırmızı, sarı, siyah ve beyaz 4 farklı renk seçimiyle her zevke hitap ediyor.

Ergonomik ve kulak yapısına uygun tasarımı sayesinde yüksek düzeyde ses yalıtımı sağlayan Vestel Desibel kulaklıklar, dışarıya ses vermeyerek her ortamda müzik dinlemeye imkan tanıyor. Desibel kulaklık sahipleri, güçlü bas performansı ve net ses akışı ile de filmler ve dizilerde hiçbir detayı kaçırmıyor, oyunlarda hep bir adım önde oluyor.

Okuyucu Yorumları