Nokia 207, Nokia 208 ve fazlası tanıtıldı!

Nokia, akıllı ceplere servet dökmek istemeyenler için 3 yeni cebini resmen ortaya çıkardı!

3 yeni Nokia birden!

Nokia, akıllı ceplere aylığını yatırmak istemeyenler için dokunmatik olmayan, 3 yeni ucuz cebini duyurdu. "Candybar" tasarımlı Nokia 207 ve Nokia 208, 33 günlük uzun bir bekleme süresi vadediyor.

3.5G internet hızı sunan ceplerde sohbet uygulaması WhatsApp, Facebook ve Twitter yüklü bulunuyor. Temel exchange e-posta desteği de sunan cepler, Nokia'nın Xpress Browser web tarayıcısı sayesinde verileri sıkıştırılmış olarak alıyor ve daha hızlı bir web deneyimi sunuyor.

Finlandiyalı firmanın tanıttığı üçüncü cep olan Nokia 208'in çift SIM kartlı sürümü, SIM kartları değiştirmeden iki SIM kartı aynı anda kullanmanıza izin veriyor.

Nokia Mobile Phones başkan yardımcısı Timo Toikkanen, Nokia 207 ve Nokia 208'in klasik ceplerden ve geleneksel klavyeden hoşlanan, ancak akıllı cep deneyimlerini kaçırmak istemeyen, internete ve sosyal medyaya erişmek isteyen kullanıcılar için geliştirildiğini söylüyor.

2013'ün üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak olan yeni Nokia 208 ve 207, yaklaşık 68 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Nokia, çift SIM'li 208'in fiyatıyla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Okuyucu Yorumları