Nokia karbon fiber'den telefon yaparsa...

8800 Carbon Arte: Nokia'nın 8800'ı karbon fiber ile birleşirse ortaya ne çıkar? İşte sorunun cevabı.

Modifiye Nokia!

Nokia'dan bugün yapılan açıklamada elit kullanıcılar için hazırlanan Arte ailesine Nokia 8800 Carbon Arte isimli yeni bir üye daha katılıyor.

8800 Arte ve 8800 Sapphire Arte modellerinin başarısından sonra Arte serisine devam etmek isteyen Nokia, yeni Carbon Arte ile yine lüks düşkünlerinin gözlerini kamaştıracağa benziyor. Karbon fiber'dan imal edilmiş olan Nokia'nın bu modeli, aynı zamanda paslanmaz çelikle kaplı.

Arte serisinin bu son halkası olan Nokia 8800 Carbon Arte, aynı zamanda Nokia'nın bugüne kadar imal ettiği en dayanıklı telefon modeli olarak da öne çıkıyor.

Bunun yanında telefonu ilk elinize aldığınızda cep telefonuna kurulu birçok duvar kağıdı ve şarkıya da ulaşabileceğiniz gibi, GSM ve 3G gibi bağlantı teknolojilerini de destekleyen ürünün diğer özellikleri ise şöyle: 4GB dahili hafıza, 3.2 megapiksel otofokuslu kamera, microUSB bağlantısı ve OLED ekran.

Nokia'nın Arte serisine eklediği yeni telefonu 8800 Carbon Arte'nin yaklaşık 1.100 Euro olması beklenirken, ürünün önümüzdeki ay raflardaki yerini alması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları