Ödüllü oyun turnuvası!

DELL'den Ödüllü Oyun Turnuvası: Oyun Canavarı Dell Alienware M11X ile kat kat performans

Ödüllü oyun turnuvası!

Dünyanın lider teknoloji markalarından Dell, geçtiğimiz hafta Media Markt'ın Beylikdüzü, Ümraniye ve Beşiktaş mağazalarında oyunseverleri buluşturdu. Yoğun katılımın yaşandığı turnuvalar, Alienware M11X sahibi olmak isteyen oyunseverler tarafından coşku içinde tamamlandı.

Geçtiğimiz haftalarda "Oyun Canavarı" Alienware M11X'in satışa çıkarıldığını duyuran Dell, Cumartesi günü Media Markt Beylikdüzü mağazada düzenlediği oyun turnuvası ile oyunseverlerin olduğu kadar teknoloji tutkunlarının da bir araya geldiği önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmış oldu.

Gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını ifade eden Dell Tüketiciden Sorumlu Ülke Müdürü Gülfem Çakmakçı, Alienware M11X'in daha Türkiye'ye gelmeden fanatikleri oluştuğunu ve meraklıları bu özel organizasyonla ürünü deneyimleme şansı sunarak buluşturmaktan dolayı çok keyifli olduklarını ifade etti.

Alienware M11X sahibi buldu

Alienware M11X sahibi buldu

Oyun turnuvalarına ilişkin açıklama yapan Çakmakçı, "Oyun turnuvamız bu hafta 3 MediaMarkt mağazasında yapıldı ve önümüzdeki haftalarda Ankara ve Mersin mağazalarında da oyuncularla biraraya geleceğiz. Amacımız oyun tutkunlarının ve sıkı teknoloji takipçilerinin Dell dünyasındaki gelişmeleri çok yakından yani dokunarak, görerek, oynayarak ve hissederek takip edebilecekleri heyecan dolu bir platform yarattık" açıklamasını yaptı.

Tüm dünyada fırtınalar estiren dünyanın en küçük, en performanslı bilgisayarı olan Dell Alienware M11X, Tüketici Elektronikleri Fuarı CES 2010'da "CES'in En İyisi" ve "En İyi Oyun Platformu Ödülü"ne layık görülmüştü. Turnuva sonunda kazanan finalistler bir Alienware M11X Sahibi oldu.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları