Olimpiyat oyunlarına ev sahipliği yapın!

Hauppauge, DVB-T desteği de sunduğu yeni ürünü WinTV-HVR 900 ile TV keyfini doyasıya yaşatacak.

Olimpiyatlar evinizde!

25 yılı aşkın süredir TV kartı üreten Hauppauge, DVB-T desteği de sunduğu yeni ürünü WinTV-HVR 900 ile TV keyfini istediğiniz her yere taşımanıza olanak sağlıyor. Ne dersiniz, 2008 yılına damgasını vuracak Olimpiyat Oyunları, siz nerede olursanız olun, masaüstü bilgisayarınıza ya da laptop'ınıza TV kalitesi ile misafir olsun mu?

WinTV-HVR 900 sunduğu kolay kullanım ve yüksek teknoloji ile TV keyfinin televizyon ekranıyla sınırlanmasını engelliyor. Size ise nerede olursanız olun, arkanıza yaslanıp TV izlemek kalıyor. Örneğin; tüm dünyanın izleyeceği Olimpiyat Oyunları'nı kaçıran azınlıktan olmak istemezsiniz, değil mi?

TV alışkanlıklarımızı TV kartları ile bilgisayarlarımıza taşıyabilmek, son yılların vazgeçilmezi oldu. Bu sayede işte, dışarıda, tatilde; nerede olursak olalım ne bir gol kaçırıyoruz ne de sevdiğimiz dizi yarım kalıyor...

Amerika, Avrupa ve Asya'daki faaliyetlerinin yanı sıra, kısa bir süre önce Türkiye pazarına giren Hauppauge'nin sunduğu WinTV-HVR 900 da TV keyfini hiçbir şeye değişmeyenler için üretildi.

WinTV-HVR 900, henüz ülkemizde bulunmayan DVB-T desteği ile geleceğe yatırım yapıyor. Cihaz hem dijital hem de analog TV kanallarını bilgisayarınıza taşıyor. Üstelik tüm bunları cebinizde taşıyabileceğiniz; taşıması, kurması ve kullanması çok kolay USB2 paketi içerisinde sunuyor.

WinTV-HVR 900, birçok fonksiyonu bir arada sunuyor

WinTV-HVR 900, birçok fonksiyonu bir arada sunuyor

WinTV-HVR 900'ü laptop ya da masaüstü bilgisayarınıza kolaylıkla kurabilirsiniz. Tek yapmanız gereken cihazı bilgisayarınızın USB 2.0 girişine takmak, TV antenini bağlamak ve WinTV CD'sini yüklemek. WinTV birkaç dakika içerisinde otomatik olarak kanal taraması yapıp tüm kanalları size sunacaktır.

WinTV-HVR 900, Media Center ile uyumlu ve Microsoft'un sunduğu Windows Media Center ile TV izleme ve kaydetme özellikleri sağlıyor. WinTV donanımı sayesinde ister tam ekran, ister küçük bir pencerede TV izleyebilir ve kaydedebilirsiniz. WinTV-Scheduler sayesinde ise sevdiğiniz TV programlarını günlük, haftalık ya da aylık olarak kaydedebilirsiniz. Dahası tek bir tuşla analog ve dijital kanal değişimi yapabilirsiniz.

İster DVB-T dijital TV, ister analog TV olsun; TV keyfiniz hep yüksek kalitede olsun

WinTV-HVR 900, DVB-T dijital kanalları yüksek kaliteli MPEG-2, analog TV kanallarını ise SoftPVR MPEG-2 şifreleyici kullanarak masaüstü bilgisayarınızın ya da laptop'ınızın sabit diskine programlıyor ve istediğiniz zaman geri sarma yapmanıza olanak sağlıyor.

Hauppauge'nin yeni WinTV donanımına sahip WinTV-HVR 900, geliştirilmiş arayüz ile çok daha net görüntü sunuyor. Son teknoloji donanımı sayesinde de tam bir Windows Vista Media Center kumandası işlevi görebilecek uzaktan kumandaya sahip oluyorsunuz.

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları