OnePlus 2'nin çizimleri sızdı

"Kusursuz telefonun" yeni sürümüne ait çizimler ortaya çıktı, telefonun nasıl görüneceği belli oldu!

Yeni bomba böyle görünecek!

Adettendir, amiral gemisi cep telefonu piyasaya çıkmadan önce defalarca kez sızar. Elbette OnePlus 2 de bu modaya uyuyor. 27 Temmuz akşamı tanıtılması beklenen OnePlus One 2, bu defa da çizimlerle ortaya çıktı. Çin'in kendine has Twitter alternatifi olan Weibo kullanıcılarından KJuma, sosyal medya hesabından OnePlus 2'nin çizimlerini paylaştı.

Paylaşılan taslak çizimlere göre tasarım olarak, "kusursuz telefon" olma iddiasıyla piyasaya sürülen OnePlus One'a fazlasıyla benzediğini gördüğümüz OnePlus 2, ilk telefonun tasarımını beğenenlerin ilgisini çekecek gibi. 5.5 inç ve 5.7 inç ekran seçenekleriyle tanıtılması beklenen OnePlus 2 ile ilgili bildiklerimiz arasında ise USB Type-C konnektör sahibi olacağı yer alıyor. Kaldı ki bu USB Type-C bağlantısını da çizimde görebiliyoruz. Yine bildiklerimiz arasında Qualcomm Snapdragon 810 işlemcinin yeni sürümüyle geleceği. Elbette bunların doğru olup olmadığını ve daha fazlasını 27 Temmuz akşamı göreceğiz.

OnePlus 2'nin çizimleri sızdı

Öte yandan PhoneArena da, OnePlus 2'ye ait olduğu iddia edilen bazı fotoğrafları yayınlamış durumda. Fotoğraflardaki telefonun gerçekten OnePlus 2'ye ait olup olmadığını bilmiyoruz ama yukarıdaki çizimle benzer oldukları açıkça ortada...

Okuyucu Yorumları