OnePlus 3'te sıkıntı var; satışlar durduruluyor!

Son dönemin en iyi telefonları arasında gösterilen OnePlus 3'ün satışları, en azından bir süre için durduruluyor...

OnePlus 3 satışı durduruluyor!

Görünene göre OnePlus'ın artık dinlenme vakti gelmiş durumda. Anlaşıldığı kadarıyla OnePlus 3 o kadar popüler oldu ki, Çinli firma özellikle Avrupa'dan gelen siparişleri karşılamakta zorlanıyor.

OnePlus blogunda yazan ortak kurucu Carl Pei, firmanın 24 ülkede OnePlus 3 satışını bir ayın üzerinde bir süre durduracağını açıklamış durumda. Bu duraksamanın sebebi de üçüncü nesil üst seviye telefonun stoklarını yenilemek olarak belirtilmekte.

Pei'nin söylediğine göre firma, OnePlus 3 piyasaya çıktığında telefona güvenmekteydi ancak Avrupa'daki satışlar "tahminlerinden de iyi" oldu. Firma, benzer stok sorunları ile daha önce de karşılaşmıştı ve daha önceki telefonlarda da bazı tedarik sorunları yaşanmıştı. Bunun da bazı hayranlar için sıkıntı yarattığı rahatlıkla söylenebilir.

Yazısına devam eden Pei, "şu ülkelerde oneplus.net üzerinden satışlar 9 Ağustos 0.00 (CEST) ile 12 Eylül 23.59 (CEST) arasında geçici olarak duraklatıldı" cümlesini kurmakta.

Duraksamanın yaşandığı ülkeler ise Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İrlanda, İspanya, İtalya, Letonya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, Yunanistan ve Hong Kong olarak belirtilmekte...

Okuyucu Yorumları