Plastik iPhone 6C yerine metal iPhone 7C mi?

Apple, yeni bir söylentiye göre bu sene plastik bir iPhone 6C tanıtmak yerine bunu yapabilir!

iPhone 7C sürprizi!

Apple, bir süredir beklenen plastik gövdeli iPhone 6C'yi (henüz) tanıtmadı. Yeni bir dedikodu, bu telefonun önümüzdeki seneye kalabileceğini söylüyor.

Uygun fiyatlı olması beklenen, ancak pek de uygun fiyatlı olmadığı anlaşılan plastik iPhone, ilk ve son olarak 2013'te iPhone 5C olarak karşımıza çıkmıştı. Apple içerisinde kaynakları olan KGI analisti Ming-Chi Kuo ise AppleInsider'a "özellikleri iPhone 5S'ten daha iyi olan 4 inç'lik bir iPhone" beklediğini söyledi. Kuo, daha önceki tahminlerinde isabetli olmasıyla hatırladığımız bir isim, dolayısıyla bu iddianın da doğru çıkma ihtimali var.

Kuo, Apple'ın daha küçük boyutlu bir iPhone'a olan talebi fark ettiğini ve firmanın bu ihtiyacı önümüzdeki sene gidereceğini iddia etti. Analiste göre telefonun toplu üretimi, 2016'nın ilk yarısında başlayacak. Yani telefon iPhone 7'yle birlikte Eylül ayında tanıtılabilir. Kuo'ya göre telefon, Apple'ın iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ta kullandığı A9 işlemciye yer verecek

iPhone 7C'nin arka yüzünün metal olabileceği, ancak amiral gemisi modellere göre daha uygun fiyatla satılacağı söyleniyor. Ancak aynı söylentiler iPhone 5C için de ortaya çıkmıştı ve cihaz tanıtıldığında o kadar da ucuz olmadığını görmüştük.

Okuyucu Yorumları