PlayStation Store, bu tarihte açılacak!

Akıl almaz bir hack saldırısı sonrası haftalardır kapalı olan servis dönüyor: İşte açıklanan tarih!

Nihayet geri dönüyor!

Sony'nin bir süre önce hack'lenen çevrim içi oyun ağı PlayStation Network'ün bir bölümü Cumartesi gecesinden beri tekrar açılmaya başlandı. Ancak en önemli özelliklerden biri olan PlayStation Store hala kapalı. Gamaustra'ya göre Sony, geliştirici ortaklarına PlayStation Store'un 24 Mayıs'ta açılacağına dair bir not gönderdi.

Kaynağa göre, PSN içerik yöneticisi Jack Osorno'dan gelen notta 'PlayStation Store'un hizmetine devam edebilmesi için çalıştığımız bu sırada anlayışınız için teşekkürler' sözleri yer alıyordu. Hizmet 24 Mayıs'da devreye girerse, kapantığından beri tam 3 hafta geçmiş olacak. PlayStation Network'ün tamamı, bir siber saldırı nedeniyle 20 Nisan'da kapatılmıştı.

24 Mayısta açılması beklenen PlayStation Store'un oyun güncellemelerini ve 26 Nisan'da yayınlanması planlanan diğer materyalleri içereceği söyleniyor. Makaleye göre 27 Mayıs'ta, normalde 3 Mayıs'ta toplu olarak yayınlanması planan içerikler de sunulacak. Osorna'ya göre bazı oyunların ve içeriklerin yayım tarihleri değişmiş olabilir.

Okuyucu Yorumları